‘NAJBOLJOJ SUPRUZI‘

U emotivnoj objavi Darijo Srna čestitao rođendan supruzi Mireli: ‘Zajedno smo jači! Volim te‘

Darijo Srna rijetkom objavom iz privatnog života na društvenim mrežama čestitao je rođendan dugogodišnjoj supruzi Mireli pa je oduševio pratitelje i kolege.

Nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna emotivnom objavom na Instagramu čestitao je rođendan dugogodišnjoj supruzi Mireli Forić Srna.

"Sretan rođendan najboljoj supruzi, najboljoj majci i najboljoj prijateljici. Hvala ti na svemu što činiš za nas. Zajedno smo jači! Volim te", napisao je Darijo u objavi koja je raznježila njegove obožavatelje i kolege koji su se odmah pridružili čestitkama.

Na fotografiji kojom je čestitao, Darijo pozira s kćerkom Kasijom, sinom Karlom i slavljenicom Mirelom koju je upoznao sada već davne 2005. godine u jednom narodnjačkom klubu.

Da ljubavi ponekad treba dati drugu šansu, dokazali su upravo Darijo i Mirela koji su nakon incidenta koji je izbio kada se Srna zabavljao po narodnjačkim klubovima odlučili završiti svoju ljubavnu priču pa joj nakon godinu dana ponovno dati šansu. I čini se da nisu pogriješili!

Čitajte i: Stara ljubav zaborava nema: Ovih šest parova prošlo je kroz teške prekide, ali život ih je uspio ponovno spojiti

Par se potom vjenčao 2010. godine, dva mjeseca kasnije dobili su kćer Kasju, a krajem 2015. i sina Karla.

Srna i Mirela jedno drugom su otada najveća podrška, a vjerujemo da će tako i ostati!

Linker
15. travanj 2024 04:57