Opušteno kraj bazena

U Bradovom duhu: Glumac popustio i pozirao za reklamu vlastitog vina, tko bi mu zamjerio

Brad Pitt proizvodi vino na imanju Miraval u francuskoj Provansi od 2012., a ovo mu je prvi put da je pozirao zbog svojih vina.

S Bradom Pittom se i proizvodnja vina čini lakom. Naime, nakon devet godina bavljenja vinarstvom, glumac je odlučio svojim likom reklamirati "izlazak" nove berbe vina Miraval Rose 2020 vintage te je uz vlastitu crno-bijelu fotografiju, na kojoj odmara uz bazen, odabrao vrlo jednostavan slogan "Spirit of the Riviera" - odnosno duh Rivijere.

image
Vino koje reklamira, trebalo bi se naći u prodaji 1. veljače.
MIRAVAL/ LACHLAN BAILEY/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Ovo je prvi put otkako se bavi proizvodnjom roze vina, da je ova hollywoodska zvijezda pozirala za reklamu svog brenda. Fotografija koju je odabrao doista priziva duh Rivijere, a na njoj Pitt lješkari na ležaljci kraj bazena. Autor fotografije je australski modni fotograf Lachlan Bailey, a vino koje reklamira, trebalo bi se naći u prodaji 1. veljače.

Inače, Pitt proizvodi vino na imanju Miraval u francuskoj Provansi od 2012., a ovo mu je tek drugi put da je pozirao s nekim od svojih vina. Prošlog je ljeta medijima poslao fotografije na kojima drži Fleur de Miraval, njihov ružičasti šampanjac. Međutim, sada je otišao i korak dalje - svoju je fotografiju stavio izravno na reklamu.

image
Miraval Rose 2020 vintage.
MIRAVAL/ LACHLAN BAILEY/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Spomenuti Miraval Rosé 2020 vintage i dalje drži visoke standarde koje su bivši supružnici Pitt i Jolie postavili s partnerima obitelji Perrin. Vino u prozirnoj boci i dalje ima prepoznatljivu ružičastu boju - okusom i mirisom širi se aroma svježeg voća, crvenog ribiza, svježe ruže i limunove kore. To je rafinirano vino sa završnim, dugim, notama limuna, barem ako je vjerovati reklami.

Investicija za budućnost djece

Podsjetimo, bivši supružnici pronašli su imanje Miraval koje se preoteže na 1200 hektara još 2008. godine. Kupnju su finalizirali 2012. kada su i započeli s proizvodnjom vina. Na imanju su se i vjenčali, a godinama inzistiraju na strogim pravilima organskog uzgoja loze i proizvodnje vina.

image
Imanje Miraval Anglelina i Brad pronašli su 2008., a kupnju dovršili 2012.
CRYSTAL PICTURES/PROFIMEDIA

Nakon razlaza 2016. javila su se i nagađanja da će prodati imanje u Francuskoj, no to se pokazalo netočnim, a izvori blisku bivšem paru govore da su Brad i Angelina i dalje predani vinariji te ju vide kao investiciju za svoje šestoro djece.

Linker
15. travanj 2024 20:43