Amar i Alma Bukvić slave šestu godišnjicu sretnog braka
 Željko Tutnjević / Hanza Media
Godišnjica braka

"Tvoj sam. Nema povrata"! Kada je Amar Bukvić upoznao Almu, ni na što se više nije osvrnuo

Zagrebački glumac Amar Bukvić sa svojom suprugom, PR stručnjakinjom Almom Vukičević Bukvić, slavi šestu godišnjicu braka. Obećao joj je 'zauvijek' i zaista je to mislio.

Šesta godišnjica braka zagrebačkog glumca Amara Bukvića i njegove supruge Alme otkrila je njihovu romantičnu stranu. Naime, tom prigodom Bukvić je na svom Instagramu čestitao supruzi i objavio usto: "Tvoj sam. Nema povrata. Sretna ti godišnjica, ljubavi moja", napisao je supruzi Almi Amar, objavivši fotografiju s njihove svadbe. Odgovorila mu je, rekavši da ulaze u sedmu godinu ljubavi.

Rođendan pa svadba

Tijekom skladnog i sretnog braka Amar i Alma Bukvić dobili su dvoje djece - dječaka Amana, a potom i djevojčicu Amal. PR stručnjakinja i nekadašnja manekenka s glumcem zagrebačke Gavelle upoznala se 2012. godine, a na brak su se odlučili dvije godine kasnije - u lipnju 2014. zakleli su se jedno drugom na vječnu ljubav. Da su mislili ozbiljno, govori još jedna sretna godišnjica, ali i činjenica da ih tijekom zajedničkih godina nije okrznuo nijedan skandal.

Uvijek se nekako podsjetimo tog stvarno posebnog dana.

"Na naš dan vjenčanja padala je kiša cijelo vrijeme, da bi izašlo sunce baš u trenutku u kojem smo trebali izgovoriti "uzimamo". Taj trenutak je bio gotovo filmski i rado se prisjetimo tog dana, a ja se potrudim da svaki put bude poseban", rekao nam je uoči pete godišnjice braka prošle godine Bukvić u intervjuu. Dodao je i što smatra tajnom uspješnog i sretnog braka: "Mislim da je jako važno da se u odnosu ne izgubi veza između muža i žene. Moramo se podsjetiti da postojimo i mi, a ne samo djeca i to je ključno za očuvanje veze".

Čitajte i:

Amar Bukvić: 'Moramo se podsjetiti da postojimo i mi, a ne samo djeca'

Alma i Amar Bukvić emotivno slave: 'Padala je kiša baš kao danas'

Domaći glumac čestitao supruzi: 'Uživam i uživat ću živcirajući te…'

Amar i Alma Bukvić: Najzgodniji par na plaži

Linker
25. ožujak 2024 20:26