Teško razdoblje

Tužbe sa svih strana! Ricky Martin se oglasio samo o jednoj: ‘Nisam krv za obiteljsko nasilje‘

Portorikanski pjevač je dobio zabranu približavanja osobi koja ga je ostavila poslije kratkotrajne veze, što je opovrgnuo, ali šuti o tužbi teškoj tri milijuna dolara koliko duguje bivšoj menadžerici.

Na portorikansku pop zvijezdu Rickyja Martina sručili su se problemi sa svih strana, a za sve je, čini se, sam kriv. Njegov brak sa švedskim slikarom Jwanom Yosefom navodno prolazi kroz krizu, a umjesto da se suoči s nagomilanim problemima, upustio se u novu vezu. Upravo mu je taj "izlet" donio nevolje jer je 50-godišnji pjevač prije dva mjeseca "dobio nogu", s čime se, prema pisanju portorikanskih novina "El Vocero", ne može pomiriti. Pokušavao je obnoviti vezu (lokalni mediji tvrde da se ne radi o njegovom suprugu) no drugoj strani nije se svidjelo njegovo nasrtljivo ponašanje - stoga se obratila policiji.

image

Jwan Yosef i Ricky Martin zajedno su došli ove godine na Filmski festival u Cannesu

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sutkinja Raiza Cajigas Campbell s prvostupanjskog suda u San Juanu, izdala je pjevaču zabranu prilaska. Portorikanski mediji javljaju da osoba kojoj je navodno dodijavao, želi ostati anonimna, a to pravo ima i prema tamošnjem zakonu. Policija je Martinu pokušala dostaviti sudski dokument, ali ga nisu zatekli na prijavljenoj adresi u otmjenoj četvrti portorikanske prijestolnice. Kako god bilo, latinoamerička pop zvijezda preko svojih odvjetnika opovrgla je bilo kakvo nasilje i nasrtljivo ponašanje. Tvrde da je nedužan.

"Optužbe protiv Rickyja Martina koje su dovele do naloga za zabranu prilaska, izmišljene su. Uvjereni smo da će, kada damo uvid u stvarno stanje stvari, naš klijent vratiti povjerenje zajednice i dokazati da nije kriv", stoji u priopćenju koje prenosi People.

image

Pjevač nije reagirao na optužbe bivše menadžerice.

CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Tužba menadžerice

Ljubavne boli samo su vrh ledene sante od tri milijuna dolara. Naime, njegova bivša menadžerica Rebecca Drucker tužila ga je prošlog tjedna Višem sudu u Los Angelesu jer joj Ricky Martin duguje tri milijuna dolara provizije. Menadžerica navodi da joj je to priuštio iako su dugo prijatelji, a spasila ga je i od velikog skandala u rujnu 2020. Nije otkrila o čemu se radilo osim da mu je "nezgodna situacija" mogla zapečatiti karijeru koja traje više od tri desetljeća i tijekom koje je prodao preko 55 milijuna albuma diljem svijeta.

Menadžerica je u tužbi navela da Martin ima ozbiljan i problem sa zlouporabom opojnih droga. Uz sve to, oko sebe stvara nepodnošljivo radno okruženje pa ga nakon devet godina suradnje više ne može trpjeti, prenosi portal Dealine.

image

Ricky Martin i Jwan Yosef u doba kada je brak bio na čvrstim nogama, snimljeni 2018.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ricky Martin šokirao drastičnom promjenom imidža, nekima nikako nije sjeo: 'Izgledaš kao Djed Mraz'

"Godinama sam ga štitila od posljedica njegovih nepromišljenih indiskrecija i postupaka. Činila sam to ne samo zato što sam mu bila menadžerica, već i prijateljica. Vjerovala sam mu da je i on meni prijatelj, stoji u tužbi u kojoj ogorčena menadžerica navodi i da ju je, dok mu je pokušavala dogovoriti unosne ugovore, opterećivao litanijom osobnih pitanja i neplaćanjem poreza. Pjevač se o njezinoj tužbi još nije izjasnio, a ako je to točano, na vrat će mu sjesti i porezna služba. A kad ga oni počnu stiskati, iz te nevolje neće se moći izvući jer utajivačima poreza prijeti zatvor.

Linker
24. travanj 2024 08:14