BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pravi horor

Turbulentna obitelj Mariah Carey: Sestra pjevačice tuži majku zbog užasnih trauma iz djetinjstva

Alison Carey pokrenula je tužbu protiv majke za seksualno zlostavljanje kad je imala samo 10 godina. U tužbi se spominju i sotonistički rituali na kojima je morala gledati mučenje druge djece, ali i trpjeti vlastito.

Starija sestra slavne glazbenice Mariah Carey, Alison Carey, tužila je njihovu majku Patriciju zbog navodnog seksualnog zlostavljanja u djetinjstvu.

Kako je Alison navela u tužbi, majka ju je sa samo 10 godina prisiljavala na seks sa strancima i da prisustvuje sotonističkim obredima.

Na obrede ju je dovodila samo noću, a na njima se odvijao pravi horor - Alison je morala gledati mučenje druge djece, ali i trpjeti vlastito. Zbog toga, kaže, već dugo pati od posttraumatskog poremećaja i depresije.

"Ritual se uvijek odvijao negdje između dva i četiri ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i djeca. Nije se održavao svaki tjedan, nego na određene datume. Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski", ispričala je Alison koja je već nekoliko puta uhićivana zbog prostitucije, a osim toga je i HIV pozitivna.

Traži novčanu naknadu

Rekla je da se želi pozvati na njujorški Zakon o dječjim žrtvama kako bi majku "privela pravdi" koja je odgovorna za to što joj je uništila život. Horori iz djetinjstva, kako je dodala, doveli su je do zlouporabe legalnih i ilegalnih droga u pokušaju da zatomi strašna sjećanja i podvrgne se profesionalnom savjetovanju.

Mariah Carey (mariahcarey / 12.05.2019): Happy Mother's Day to my mom, Patricia and to all the Mommies in the land! Wishing you a beautiful day full of love
Wiese/face to face / Face to Face / Profimedia
Mariah Carey s majkom Patricijom.

Alison u slučaju zastupa samu sebe, a tužitelj traži novčanu naknadu štete za veliku fizičku i psihičku štetu, duševnu bol i namjerno nanošenje teških emocionalnih rana. Inače, njezina majka Patricia bivša je irsko-američka pjevačica Metropolitan opere, jedne od najveće operne kuće u svijetu. Sestre Mariah i Alison nisu u dobrim odnosima još od devedesetih, a mnogi smatraju kako Alison samo želi izvući još novca od obitelji kako bi se i dalje mogla drogirati i prostituirati.

Čitajte i:

Memoari prave dive: Mariah Carey zapalila obožavatelje najavom vrlo iskrene knjige o svom životu

Najveća diva među zvijezdama iznenadila: Mariah Carey u kolicima gurala kćer po najjeftinijem dućanu u gradu

Radikalni životni zaokret joj se isplatio: Ovako Mariah Carey izgleda danas

Kayne, Mariah, Catherine: Oni su otvoreno progovorili o bipolarnom poremećaju

Linker
16. travanj 2024 14:47