NA PREMIJERI U LONDONU

Tuppence Middleton zablistala u drugom stanju: Ukrala je sve poglede na crvenom tepihu

Engleska glumica poznata po nastupima na filmu, televiziji i kazalištu odjenula je crnu glamuroznu haljinu u kojoj se nazirao trudnički trbuh.

Popularna Tuppence Middleton pojavila se trudna na premijeri dugočekivanog nastavka filma 'Downton Abbey: Novo doba'.

Britanska glumica očekuje svoje prvo dijete, a svu pažnju na svečanom događaju ukrala je svojim trudničkim trbušićem kada se u ponedjeljak navečer pojavila na premijeri filma. 35-godišnjakinja je izgledala preglamurozno u crnoj haljini do poda dok se cijelo vrijeme držala za svoj trbuh i smiješila paparazzima.

Čitajte i: Met Gala se vraća u starom terminu i s grandioznom temom! Znamo što nas sve čeka

Haljina s prorezom do bedra na lijevoj nozi, ali i rukavima s šljokicama prikupila je simpatije obožavatelja, ali i dobila pohvale modnih kritičara. Cijeli look upotpunila je s besprijekornim make-upom, i raspuštenim laganim valovima. Naime, u filmskom nastavku ove kultne franšize glumica je utjelovila lik sluškinje Lucy Branson.

Dugo očekivani nastavak filma Downton Abbey prati živote aristokratske obitelji Crawley i njihovih sluga na jugu Francuske, gdje će pokušati otkriti misterij novonaslijeđene vile grofice udovice. U filmu se Lucy udaje za Toma Bransona, kojeg glumi Allen Leech. Naime, udovac Tom Branson u njoj pronalazi novu ljubav nakon smrti svoje supruge Sybil koja je preminula nekoliko godina prije.

Pogledajte video

Tuppence Middleton je poznata i po ulogama u filmovima The Imitation Game, The Love Punch, A Long Way Down, The Defeated i Sense, a film Downtown Abbey bi trebao biti objavljen 29.travnja.

Inače, britanska zvijezda svoj privatni život drži podalje od reflektora pa još uvijek nije poznato tko je otac. Prije je hodala s Robertom Fryjem, poznatim apstraktnim umjetnikom. Navodno su hodali više od tri godine, a nakon što suprekinuli 2019. godine blizak izvor potvrdio je britanskim medijima da se par razišao jer su oboje bili fokusirani na karijere.

image

Fimska premijera 'Downton Abbey: Novo doba'

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

“To je jako tužno, ali karijere su ih povukle u suprotnim smjerovima. Pokušali su se pomiriti viiše puta, ali su se na kraju su se odlučili razdvojiti. Još uvijek su prijatelji", otkrio je njihov zajednički prijatelj tada.

Linker
25. travanj 2024 00:51