Profimedia, FameFlynet UK
VELIKI KORAK

Tuga u obitelji Beckham: Brooklyn odselio iz obiteljskog doma

U obitelji proslavljenog nogometaša Davida Beckhama i njegove supruge, bivše ‘spajsice’ i modne dizajnerice Victorie Beckham, posljednjih dana bilo je razloga za suze, no one prepune ponosa, ali i sjete zbog njihovog prvorođenog sina Brooklyna.

Najstariji Davidov i Victorijin sin, 18-godišnji Brooklyn, prvo je dijete koje odlazi iz obiteljskog doma u Los Angelesu. Razlog je prestižni studij fotografije Parsons School of Design, koji je mladić upisao u dalekom New Yorku. Brooklyn je već ranije izrazio želju o poslu kojim se želi baviti, a u svijet fotografije službeno je zakoračio kada je nedavno svoje radove izložio pod zajedničkim nazivom "What I see". Njegov profil na Instagramu obiluje autorskim djelima, najčešće umjetničke ili modne tematike, a obožavatelji se dive njegovom radu.

Beckhamovi svoju uzajamnu ljubav i zajedništvo često naglašavaju putem društvenih mreža, pa su i ovog puta svome sinu, ali i cijelom svijetu, dali do znanja koliko su ponosni i koliko će im “njihov veliki dječak” nedostajati.

Victoria je uz zajedničku fotografiju napisala kako su izuzetno ponosi na njega i fantastične rezultate koje je postigao na prijemnom ispitu te kako joj teško pada njegov odlazak.

Tata David u svojoj je objavi bio manje detaljan, no zagrljaj, pogled i kratka rečenica koja aludira na Stingovu pjesmu “Englishmen in New York” bili su sasvim dovoljni kako bi cijelom svijetu prenio očinski ponos.

Englishmen in New York @brooklynbeckham @victoriabeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Brooklynu se u lijepim željama pridružila i njegova baka, Victorijina mama Jackie Adams, koja je svom najstarijem unuku zaželjela sreću i uspjeh u dalekom i velikom gradu.

Linker
20. travanj 2024 10:49