Pamela Ramljak na ljeto će postati majka djevojčice koju će, nada se, donijeti na svijet slobodan od korone.
 Matej Dokić
Svakom nešto nedostaje...

Trudnoj Pameli Ramljak silno nedostaje svekrva, pa je od drugih potražila savjet

Domaća pjevačica, kao i mnogi, jedva čeka prestanak samoizolacije i opasnosti od koronavirusa. Požalila se na popularnoj društvenoj mreži i potražila savjet svojih pratiteljica kako za Uskrs izraditi najljepše pisanice i dobila vrlo zanimljive ideje.

"Ovo će biti baš neobičan Uskrs. Vjerojatno svima vama isto. Samo mi... Mislim da vam i svekrve počinju faliti ili? Pošto nema šanse da odem u trgovinu zbog boje za jaja, bila bih zahvalna za par savjeta kako dobiti prirodno par boja, znam da je u luku narančasta... Ima li još nekih fora?", napisala je na Instagramu Pamela Ramljak, nekadašnja pjevačica ženskog benda Feminem.

Njenu su objavu odmah "zasuli" domišljati odgovori snalažljivih domaćica, koji i drugima mogu biti od pomoći.

"Crveno zelje (daje plavkastu boju), kurkuma (žutu), crno vino (može se pomiješati s ljuskicama od luka ili čak s crvenim zeljem)", stoji u jednom komentaru.

"Staviš dvije žlice slatke crvene paprike u prahu u jednu šalicu prokuhane vode. Kada sve ponovno provri i voda dovoljno ispari, u ostatku dodaš još dvije žlice octa i od toga dobiješ lijepu crveno/narančastu boju", stoji u drugom.

Inače, pjevačica Pamela Ramljak uskoro će proširiti obitelj. Objavom na Instagramu u veljači je obavijestila sve prijatelje i obožavatelje da će ubrzo ponovno postati majka.

Pamela Ramljak 
Dom Oaza 
Sin Antun 
Zagreb
Fotograf Matej Dokic 020320
Matej Dokić
Pamela je drugi put trudna, prinovu očekuju na ljeto.

"Još jedno srce kuca ispod mog. Presretna sam i zahvalna na ovom blagoslovu. Antun će dobiti bracu ili seku", objavila je Pamela lijepu vijest. Početkom 2017. godine na svijet je Pamela donijela sina Antuna, dječaka su Pamela i suprug Mladen Salajster dugo i željno iščekivali pa nisu skrivali sreću kada je dječak konačno stigao u njihov život.

ČITAJTE I:

Borila se za majčinstvo, a sada joj se sreća osmjehnula po drugi put! Pamela Ramljak otkrila: 'Još jedno srce kuca ispod mog'

Kod Pamele Ramljak se slavi s razlogom, a ona za supruga ima samo jednu naredbu: 'Godine idu, a mi isti'

Pamela Ramljak u suzama: 'Već 20 godina razdvojena sam od roditelja'

Linker
16. travanj 2024 09:45