fanove privukao detalj

Trudnica na službenom putu: Maja Šuput prošetala Firencom u glamuroznom izdanju

Hrvatska pjevačica Maja Šuput fotografijom se javila iz Italije fanovima na Instagramu te privukla pažnju svojim zimskim outfitom.

Pjevačica Maja Šuput ni u poodmakloj trudnoći ne odustaje od svojih rituala dotjerivanja pa je u svakom trenu ženstveno odjevena te pomno našminkana.

Pjevačica poznata po vedrom duhu, nedavno je sa suprugom Nenadom Tatarinovom objavila da čeka dječaka, a fanovima na Instagramu je prije dva dana otkrila da je ušla u sedmi mjesec trudnoće.

Ulazak u 28. tjedan trudnoće Maja je obilježila fotografijom na kojoj pozira ispred raskošno okićene božićne jelke, odjevena u rebrastu bež haljinu. "Rastemoooo!", napisala je i objavom prikupila skoro 50.000 likeova.

Nakon novogodišnjeg slavlja kod kuće, Maja se uputila u Italiju, gdje je, kako kaže, morala otići zbog posla.

Fanovi su brzo prepoznali da je riječ o Firenci, točnije poznatom srednjovjekovnom mostu Ponte Vecchio.

Trudnica Maja, za šetnju preko rijeke Arno odjenula je glamuroznu zimsku kombinaciju finog kaputa boje devine dlake, koji je upotpunila hit detaljima, kapicom s pomponom, avijatorskim sunčanim naočalama i rukavicama od kože koje su privukle najveću pažnju obožavateljica na Instagramu.

"Kad ti dosade te rukavice, proslijedi mi ih", napisala je jedna obožavateljica, dok je druga dodala: "Majo, super izgledaš, hoću te rukavice!".

Linker
22. travanj 2024 17:16