Instagram
nezaboravno ljeto

Trudna Nevena Rendeli Vejzović na rubu živčanog sloma: 'A sve izgleda kao idila, zar ne?'

Jednogodišnje blizanke i četvrti mjesec trudnoće za Nevenu Rendeli Vejzović (37) sve je samo ne idiličan. Unatoč blagim mučninama i umoru koji ne zaobilazi nijednu trudnicu, za HTV-ovu voditeljicu nema odmora u blaženom stanju jer je sa svojim djevojčicama - Leom i Mare - u pogonu od 0 do 24

Iako uživa u majčinstvu koje je godinama priželjkivala, Nevena Rendeli Vejzović jedna je od majki koje priznaju da nije svemoguća i da katkad jednostavno nema snage. Zato joj u pomoć pristiže majka koju je povela na ljetovanje u Pirovac gdje njihova obitelj tradicionalno provodi godišnji odmor. Iako se naizgled čini idilično i sama Nevena priznaje da im s blizankama nije lako.

'Ne spavaju u isto vrijeme i ne jedu na isti način. Jedino što vole raditi zajedno, je urlati iz petnih žila simultano', izjavila je svojedobno voditeljica koja se sada požalila i na društvenim mrežama. Uz morsku fotografiju prilikom odlaska na plažu s djecom napisala je: 'Žene na rubu živcanog sloma, tak se zove ovogodišnje ljetovanje. A izgleda kao idila je l' da?'

Nevenin suprug Mak Vejzović, direktor fotografije na HRT-u posjećuje ih vikendom, a Nevena je otkrila kako je upravo njemu bio najveći šok kada je doznao da im u prosincu stiže još jedna djevojčica. 'Nakon prvotnog šoka naravno da smo svi sretni. Izgleda da kod nas iznenađenja nikad dosta. Ni djece!', rekla nam je nakon sretnih vijesti.

Godinama prije trudnoće s blizankama voditeljica nije mogla zatrudnjeti, a imala je i jednu izvanmaterničnu trudnoću. Lea i Mare začete su pomoću medicinski potpomognute oplodnje, a da će joj se devet mjeseci nakon porođaja dogoditi još jedna trudnoća nije mogla ni sanjati, no sreća je na putu i stiže za Božić!


Linker
25. travanj 2024 03:33