za album sjećanja

Trudna manekenka potpuno se gola fotografirala na plaži, nije zaboravila samo jedan ključni detalj

Poznata češka manekenka kaže da se nikad nije tako dobro osjećala u svojoj koži kao u trećoj trudnoći, a kako bi to demonstrirala, za potrebe snimanja trudničkih fotografija odlučila je sa sebe skinuti skoro sve!

Češka manekenka Karolina Kurkova sa suprugom Archiejem Druryjem očekuje treće dijete, a svoju je posljednju trudnoću odlučila obilježiti na poseban način.

36-godišnja anđelica kuće Victoria's Secret, dane poodmakle trudnoće provodi u sunčanom Miamiju gdje s obitelji uživa u šetnjama, borvaku na plaži, suncu i zdravoj prehrani.

Za trudničke fotografije, koje će sigurno pronači posebno mjesto u albumu njezinih sjećanja, Karolina se odvažila na hrabar potez te sa sebe skinula baš sve - osim velikog, slamnatog šešira.

"Nikad se nisam bolje osjećala u svojoj koži. To je tako sladak osjećaj, to je poklon koji mi je ova beba dala", napisala je manekenka uz video sa snimanja na kojem pozira na uzavrelom pijesku plaže u Miamiju.

Fanovima na Instagramu nedavno je otkrila kako ona i njezina djeca redovito pričaju trudničkom trbuščiću kako bi bebica čula njihove glasove.

Linker
13. travanj 2024 06:40