u njenom rodnom gradu

Trudna Blanka Vlašić uživa sa suprugom u Splitu: ‘Nas troje‘

Da su se vjenčali, poznata Splićanka otkrila je u svibnju, a tad je iznenadila javnost i viješću da ona i Ruben očekuju prinovu.

Blanka Vlašić uživa u Splitu sa suprugom Rubenom Van Guchtom. Budući roditelji ponosno su pozirali u rodnom gradu proslavljene hrvatske sportašice.

"Nas troje", napisala je ona u opisu fotografija, jasno otkrivši koliko su uzbuđeni zbog sinčića koji stiže za nekoliko mjeseci.

Da su se vjenčali, Blanka je otkrila u svibnju, a tad je iznenadila i viješću da očekuju prinovu.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Va Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je pored fotografije.

Neko se vrijeme šuškalo da su u vezi, no oni to nisu htjeli potvrditi. Belgijski mediji pisali su da je Ruben posljednjih mjeseci često putovao u Split, no on je demantirao da je to zbog Blanke.

Čitajte i: Blanka Vlašić se udala u tajnosti za belgijskog voditelja: 'Krajem godine stiže naš sinčić'

"I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve", tvrdio je.

Linker
19. travanj 2024 09:16