Fergie Duhamel and Josh Duhamel
 Profimedia, TEMP Rex Features
zajedno odgajaju sina

Trudili su se, ali nije išlo: Niti želja za drugom bebom nije spasila njihov brak i sada se službeno razvode

Još jedan zvjezdani brak došao je kraju - nakon 13 godina veze, od čega 8 godina bračnog života, američka pjevačica i glumac se razvode.

Pjevačica Fergie (42) i glumac Josh Duhamel (44) objavili su da ne žive zajedno još 2017. godine. Sada je pjevačica učinila korak više prema finaliziranju njihovog prekida i službeno podnijela zahtjev za rastavom braka.

Zajedno od 2004. godine, u bračnu luku uplovili su 2009. godine i u braku postali roditelji danas petogodišnjeg sina Axla. Da zajedno više nisu sretni objavili su javnosti prije dvije godine.

"S puno ljubavi i poštovanja želimo vas obavijestiti da smo se kao par razišli početkom godine. Kako bi se naša obitelj što lakše na ovo prilagodila, držali smo tu informaciju u privatnosti prije nego što smo je odlučili podijeliti sa svima. Sada smo u uvijek ćemo jedno drugome i svojoj obitelji biti potpora", objavili su u rujnu 2017. godine.

EXCLUSIVE UKH

Stacy 'Fergie' Ferguson, Josh Duhamel
Fergie & Josh Duhamel at Family & Friends Night at STK Miami at Gansevoort South, Miami Beach, Florida, America - 02 Jan 2010, Image: 230047187, License: Rights-managed, Restrictions: EXCLUSIVE UKH, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Fergie Duhamel i Josh Duhamel 2010. godine

Navodno su ljubavni krah željeli popraviti još jednim djetetom, no na kraju su se ipak razišli. Glumac je jednom prilikom rekao kako još uvijek želi imati više djece te kako želi imati obitelj. "Ja i Fergie imamo divan odnos. Volim je i uvijek ću voljeti tu curu, ali nažalost nismo uspjeli zajedno", komentirao je prekid glumac. "Uvijek ću joj čuvati leđa, ona je majka mog djeteta", nadodao je.

"Oboje su jako tužni. Jednostavno su shvatili da žele različite stvari i da se ne mogu naći na sredini. Nisu pronašli način kako bi mogli nastaviti funkcionirati", komentirao je tada izvor blizak paru. Nakon prekida ostali su u dobrim odnosima i nastavili zajedno odgajati sina. "To nije bio moj plan, mislila sam da ću zauvijek ostati u braku", rekla je jednom prilikom pjevačica grupe Black Eyed Peas. Nakon prekida s pjevačicom, Josh u 2018. godini hodao je s glumicom Eizom Gonzales, no razišli su se nakon par mjeseci.

Fergie Duhamel and Josh Duhamel
Fergie and Josh Duhamel out and about, Los Angeles, USA - 25 Jun 2017, Image: 339177939, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Fergie Duhamel and Josh Duhamel

Linker
24. travanj 2024 23:31