Novi uzlet Lindsey Lohan

Trijumfalni povratak Lindsey Lohan: Producenti je zasipaju ponudama, a i zaljubila se

Potkraj prošle godine zaprosio ju je zgodni financijaš Bader Shaasmm s kojim u tajnosti izlazi već dvije godine.

Mnogi su je već otpisali, no "zločesta holivudska djevojka" Lindsey Lohan trijumfalno se vraća na veliko platno. Netflixova redateljica čija je karijera počela u nezavisnim filmovima, Christina Rogers, objavila je u priopćenju da je streaming div ponudio 35-godišnjoj Lindsey još dva angažmana, osim već snimljenog filma Falling for Christmas, svojevrsnim remakeom istoimenog djela iz 2016. Uz to, redateljica je prezadovoljna suradnjom s glumicom iza koje je, čini se, uspješna rehabilitacija zbog ovisnosti o alkoholu i drogi.

"Toliko smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom s Lindsay i oduševljeni smo što nastavljamo partnerstvo. Radujemo se što ćemo diljem svijeta prikazati još njezinih filmova", prenosi The Hollywood Reporter.

image

Lindsey Lohan dobila je dva nova produkcijska ugovora od Netflixa.

PROFIMEDIA

Radnja blagdanskog filma koji ih je spojio vrti se oko nezgode na skijanju bogate hotelske nasljednice. Pati zbog anemije a o njoj se brine, kako to već biva u romantičnim filmovima, zgodni neznanac. Prikazat će se kasnije ove godine, a do tada će zvijezda filmova Mean Girls i Freaky Friday za Netflix već snimati nove naslova. Kriju o čemu se radi, pa je poznato tek to da se radi o dva filma.

Čitajte i: Sve ih je prošla pa zna što radi: Lindsay Lohan otkrila svoju novu strast

Sretna i privatno

Nedavno zaručena glumica presretna je što opet radi punom parom: nakon puno nevolja i glavinjanja kroz život, napokon je zadovoljna. Ide joj i na privatnom planu: u studenom prošle godine zaprosio ju je dečko Bader Shammas, s kojim izlazi od veljače 2020., a možda i ranije. Ovaj 32-godišnji visoko je rangirani menadžer u financijskom sektoru, zasad krije kako su se upoznali, ali ponosno dijeli objavu ispod njihove zaručničke fotografije.

"Moja ljubav. Moj život. Moja obitelj. Moja budućnost", napisala je o svom dragom. To znači da je markantni menadžer uspio u onome u čemu mnogi nisu: osvojio je donedavno zaključano srce "neukrotive" glumice.

Linker
20. travanj 2024 12:20