Ponosna majka

Tri tjedna joj je trebalo da prizna! Tamara Ecclestone potvrdila da je rodila preslatkom fotografijom

Širokim haljinama kći Bernieja Ecclestona skrivala je trudnoću do zadnjeg trenutka, a trebalo joj je tri tjedna da se konačno odvaži i svijetu pokaže prinovu.

Kći šefa Formule 1, Tamara Ecclestone, prije tri tjedna u tajnosti je na svijet donijela drugu kći, a sretnu vijest je za britanske medije potvrdio je njezin otac Bernie Ecclestone, koji je i sam ovoga ljeta ponovno postao otac u 90. godini. Sina mu je rodila 46 godina mlađa partnerica Fabiana Flosi.

"Apsolutno sam oduševljen što sam opet djed. Tamara je prije sedam dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj se rodio moj sin Ace. Majka i dijete su sjajno. Ona je prekrasna", kazao je Bernie za Daily Mail te dodao kako će se djeca zajedno igrati.

Tamara je trudnički trbuh čitavo ljeto sakrivala širokim haljinama dok je krstarila po Hrvatskoj. Ipak, nakon tri tjedna šutnje konačno je potvrdila dolazak na svijet kćeri Serene. Na Instagramu je objavila prvu fotografiju kćeri koju zamotanu u ružičastu dekicu drži Tamarina šestogodišnja kći Sophia koju od milja zove Fifi.

"Prije tri tjedna si nas upotpunila. Ponosna sam i neizmjerno me usrećuje kada vidim koliko te Fifi voli", napisala je Tamara ispod fotografije.

Kći Tamare Ecclestone i burzovnog mešetara Jay Rutland rođena je u Švicarskoj u istoj bolnici gdje je Fabiana Bernieju rodila muškog nasljednika.

Tamara je velik dio trudnoće trudnoće provela u Hrvatskoj; paparazzi su je pratili u stopu, no uspješno je sakrivala trudnoću. Obitelj Ecclestone se još od lipnja odmarala u društvu Tamarine sestre Petre i njezinog partnera Sama Palmera, no to je zasmetalo brojne Britance koji su ih kritizirali. Tamara nije htjela šutjeti pa im je odgovorila putem Instagrama.

"Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio na bolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park niti vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila", poručila im je.

Čitajte i:

U tajnosti rodila Tamara Ecclestone: Napadali su je u trudnoći p je spas našla u Dalmaciji

Britanci žestoko napali Tamaru Ecclestone: 'Napola sam Hrvatica, slijedim hrvatska pravila!'

Bernie Ecclestone o brizi za sina kojeg je dobio u 90. godini života: 'Sve ću raditi, osim jedne stvari'

Bernie Ecclestone dobio sina u 90. godini: Ime dječaka je više nego simbolično

Linker
22. travanj 2024 20:06