VITOMIR IVANJEK

Treslo se u studiju ‘Dobro jutro, Hrvatska‘, no glazbeni gost ostao je pribran, voditelji mu zahvalili

Ni snažno podrhtavanje tla nije zbunilo pijanista Vitomira Ivanjeka koji je uživo u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ izvodio skladbu‘Santa Claus Is Comin To Town‘.

Trebao je ovo biti sasvim jedan običan ponedjeljak u studiju emisije "Dobro jutro, Hrvatska" koja je jutros započela u 6:30 sati. No, potres jačine 5,0 stupnjeva po Richterovoj ljestvici s epicentrom kod Siska uzdrmao je i metropolu pa se treslo i u studiju Hrvatske radiotelevizije.

"I dok smo se minutu prije 6:30 pripremali za početak emisije osjetili smo jako podrhtavanje, novi potres”, napisala je ekipa emisije na svom Facebook profilu, no voditelji Zlata Muck Sušec i Davor Meštrović ipak su uspjeli samo dvije minute nakon snažnog podrhtavanja pribrano voditi emisiju.

"Dobro jutro, moramo reći odmah na početku emisije, ovdje u studiju HRT-a osjetili smo potres, nazvali smo svoje kod kuće, zaista se radi o potresu, a dok ne dobijemo službene informacije o epicentru i jačini od naših seizmologa, samo bismo vam željeli reći da smo naučili da se u životu u ovakvim situacijama treba ponašati odgovorno i pratiti medije”, rekao je Davor Meštrović.

Njihov glazbeni gost, skladatelj i pijanist Vitomir Ivanjek za klavirom je izveo "Tihu noć", a kada je u 7:50 ponovno sjeo za klavir i izvodio "Santa Claus Is Comin To Town", ponovno je počelo jače podrhtavanje. Ivanjek je pak, uživljen u glazbu nastavio kao da se baš ništa ne događa. Voditelji su mu zahvalili što je ostao pribran, a Zlata je njegov čin usporedila s onim iz filma Titanik.

image
Vitomir Ivanjek ostao je pribran i unatoč potresu nastavio je svirati
HRT

"Ovo je bilo kao na Titaniku, brod tone, a ljudi sviraju. Hvala vam puno što ste ostali pribrani, treslo se puno", rekla je.

Njihov gost u šali je za tren izbrisao svu paniku. "Shvatio sam da se nešto događa, no mislio sam da su to neki zvončići", kazao je Ivanjek.


ČITAJTE I :

Maja Ciglenečki oprašta se od televizije: Ovo je doviđenja emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska‘

Odluka Zlate Mück Sušec nakon više od 12 godina sve šokirala: ‘Ništa neće biti isto‘

Kad se budi Doris Pinčić? Emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' nikad nije imala raniji termin

Linker
15. travanj 2024 08:48