Žanamari Perčić
 Instagram
'U grču'

'Tresem se satima i jedva smirim puls': Pjevačica progovorila o strahovima koje ne može preboljeti

Glazbenica Žanamari Perčić paranoična je kada je njezina djevojčica u pitanju, svjesna da je postoje dva tipa roditelja, a ona je u kategoriji onih koji su stalno u brizi.

Majčinstvo je pjevačicu Žanamari Perčić potpuno promijenilo otkako je postala majka. Osvrnula se na svom Instagramu na činjenicu da postoje definicije roditelja pa se tako ljude klasificira na one koji su prebrižni/paranoični roditelji i one koji su u toj ulozi opušteniji. Žanamari će za sebe reći da je u skupini paranoičnih roditelja. "Ja sam očito u ovoj skupini paranoičnih jer moja briga za dijete definitivno nadjačava sve druge misli, radnje i emocije. Kad moje dijete doživi blagu porezotinu, ja se tresem još satima i jedva smirim puls", objasnila je Perčić na popularnoj društvenoj mreži.

Ja samo volim svoje dijete na jedini način na koji znam.

Nikako se, kaže, ne može povezati s terminom opuštenog roditelja niti percipira te dvije riječi u istoj rečenici. "Zbog toga me nerijetko zadirkuju i nazivaju kojekakvim simpatičnim nadimcima poput 'psihotična', 'u grču', 'dramatična', 'prezabrinuta'. Svaka moja stanica strepi za nju i tako će biti dok sam živa. Ako sam zbog toga 'za ludnicu', rezervirajte mi mjesto", zaključila je Perčić.

Slavlje sa suprugom i kćerkicom

Žanamari i njezin suprug Mario petogodišnju kćerkicu Gabrijelu odgajaju u Makarskoj, gdje su svili obiteljsko gnijezdo. Otamo rade i posvećeni su roditelji pa su tako i šestu godišnjicu braka proslavili u društvu obiteljske mezimice. "Bili smo vani na večerici, ali nas dvoje smo takve kućne mace da smo zbrisali doma nakon sat vremena u naš blaženi zen i gledali crtić s Gabicom, koja je autor ovih fotografija", pohvalila se ovih dana novostima Žanamari obiteljskim aktualnostima.

Čitajte i:

Žanamari o kritikama na račun izgleda: 'Nikada nisam bila toliko ponižavana kao sad kad sam majka'

Žanamari nam je došla na Speed Date i otkrila koji je jedini problem u njezinom braku

Pjevačica u ružičastom bikiniju napravila pomutnju na plaži u Makarskoj

Linker
25. travanj 2024 03:48