Maja Jurović, Saša Burić, Davor Matota
NOVA GLORIA DONOSI

TREND I KOD POZNATIH HRVATA: Razvod umjesto srebrnog pira

Bogati, moćni i slavni potvrđuju trend: iako je sedma godina kritična, puno se više razvode ‘maratonci’ s više od 20 godina bračnog staža, a razlozi su ljubavnice, premalo pažnje i - nepomirljive razlike u karakterima

Bilo je dovoljno da legendarni nogometaš Aljoša Asanović (52) i njegova supruga Katarina (53) nedavno odvojeno dođu na otvorenje splitskog showrooma svoje kćeri Anamarije Asanović pa da po Splitu, ali i portalima, krenu glasine kako više ne žive zajedno. Ubrzo je otkriveno i da gospođa Asanović dulje vrijeme na društvenim mrežama koristi svoje djevojačko prezime... A dobro upućeni, kakvih uvijek ima u sličnim situacijama, dodaju kako taj brak već dulje vrijeme nije “štimao” te da se vatreni lakat - kako su Asanovića zvali navijači sredinom devedesetih, dok je sa sedmicom na leđima gospodario sredinom terena naše nogometne reprezentacije – iselio iz zajedničkog doma. Po prvi je puta o pričama oko razvoda za novi broj magazina Gloria progovorila i Katarina Asanović.

Iskonstruirana priča o razvodu poznatog splitskog para skrenula je pozornost na nešto drugo. Dosad se, naime, smatralo da je za brak najkritičnija sedma godina. Ali podaci Državnog zavoda za statistiku za lanjsku godinu pokazuju da je puno više razvoda nakon srebrnog pira. Od 7036 razvrgnutih brakova u 2016. čak su 1193 propala nakon 25 i više zajedničkih godina.

Koji slavni parovi su pokleknuli nakon 25 i više godina braka donosi novi broj magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka, 24. kolovoza. Uz novi broj ne propustite limitiranu kolekciju hit torbi za 29,90 kn na svim većim prodajnim mjestima.

Linker
19. travanj 2024 06:13