Instagram Flea
opret pred oltarom

Treća sreća slavnoga glazbenika: 'Oženio sam se jer zna kakav sam i ipak me voli'

Michael Peter Balzary (57), poznatiji pod umjetničkim imenom Flea kao basist američkog rock sastava Red Hot Chili Peppers, stao je pred oltar i na društvenim mrežama ne štedi na riječima zahvale supruzi koja ga je objeručke prihvatila u svoj život, sa svim vrlinama i manama.

"Moj se život zauvijek promijenio i zauvijek ću biti ponizan i zahvalan. Ovo je osoba koja vidi i voli mene baš kakav jesam i koja najbolje zna tko sam. Moja supruga', dirljive su riječi kojima je basist grupe Red Hot Chili Peppers svijetu putem Instagrama objavio da je u nedjelju iza nas u Los Angelesu oženio (treću) ljubav svog života.

Objavio je i fotografiju s vjenčanja i pokazao da su izgledali vrlo glamurozno - on u odijelu sa sakoom na dvoredno kopčanje, ona u prekrasnoj čipkastoj haljini stvorenoj za jesen zahvaljujući aplikacijama cvjetova i lišća.

Flea je 18 godina stariji od svoje izabranice, dizajnerice Melody Ehsani (39) koja je odrasla u Americi, a roditelji su joj Perzijanci, umjetnici. No, glazbeniku koji se okušao i u glumi, ona nije prva ljubav koju je odveo pred oltar - najprije je bio u braku glumicom Loesha Zeviar čije ime i danas stoji istetovirano na njegovim grudima, a potom je oženio manekenku Frankie Rayder (44).

Linker
29. rujan 2022 17:36