idila na špici

Trbuščić je u prvom planu: Anja Alavanja uživa sa svojim Vedranom i odbrojava sitno do dolaska sina

Kako je nedavno otkrila za Gloriju, TV voditeljica i njezin dečko Vedran Viljevac očekuju dijete. Sin bi na svijet trebao stići krajem svibnja, a do tad par uživa u druženju u centru Zagreba.

Zagrebačka TV voditeljica Anja Alavanja i njezin dečko Vedran Viljevac iskoristili su slobodno vrijeme za druženje na zagrebačkoj špici. Vidno dobro raspoloženi, prošetali su Cvjetnim trgom s velikim osmjesima, a na trenutak su stali i popričati s prijateljima.

image
Anja je za šetnju po špici odjenula ležernu kombinaciju.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Čitajte i: Nisam ni sanjala!': Anja Alavanja nakon razvoda uživa u novom ljubavi i trudnoći

Bili su odjeveni vrlo ležerno - Anja je na običnu bijelu majicu isfurala široku haljinu na bretele od pliša te je začinila kožnatim blejzerom, čizmama i velikom torbom, dok je Vedran bio u sportskom điru s duksom, crvenom jakom, trapericama i tenisicama.

Par, koji se upoznao preko prijatelja i odmah "kliknuo" na prvu, očekuje bebu, dječaka, a sretnu vijest ekskluzivno je prošlog mjeseca otkrila za magazin Gloria.

image
Anja i Vedran stali su i popričali s prijateljima.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

"Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno - sreću i ljubav", otkrila nam je Anja u intervjuu za Gloriju.

Čitajte i: Anja Alavanja potvrdila šuškanja: ‘Da, razvela sam se, ima tome već nekoliko mjeseci...‘

Trebala bi roditi potkraj svibnja, a tome se neizmjerno raduju i njeni sinovi.

"Pokazivala sam im kako beba raste i sve razumiju. Ivor se priljubi uz trbuh pa mu priča. Ispituju hoće li se roditi sa zubima i kad će ih dobiti, kako će preživjeti samo na mlijeku, kako djeca dolaze na svijet...", dodala je uzbuđena majka devetogodišnjeg Jakova i petogodišnjeg Ivora koje je dobila u braku s bivšim suprugom Željkom Romcem.

image
Anja Alavanja i Vedran Viljevac upoznali su se preko prijatelja - i kliknuli su na prvu.
PRIVATNI ALBUM

Naime, Anji je prošla godina bila dosta turbulentna. Početkom 2020. razvela se od ekonomista, agronoma i gitarista Romca, no s njim je i dalje u lijepim odnosima te poštuje njegovu privatnost, poglavito zbog njihova dva dječaka.

"Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa", rekla je tada Anja.

Linker
14. travanj 2024 14:54