show majstorica

Travanj je njezin mjesec! Maja ne miruje - mjesec dana nakon poroda glazbenica se vraća poslu

Nitko kao ona. Glazbenica i poduzetnica Maja Šuput vraća se na ekrane. Počela je snimati audicijske emisije za Supertalent, a netom prije poroda snimila je TLZP, koji će se prikazivati krajem mjeseca.

Poduzetnica i glazbenica Maja Šuput ne miruje, na ekranima ćemo je gledati u čak dva showa Nove TV. Da je energična glazbenica pravi pogodak za rad na napornim projektima, odavno su shvatili i sa spomenute televizije pa su Maju angažirali i tijekom i nakon trudnoće.

U poodmakloj fazi trudnoće, Šuput je snimala "All Stars" izdanje showa "Tvoje lice zvuči poznato".

"U showu u kojem ženama lijepe brkove i bradu, a muškarcima oblače haljine i štikle, nije neobično da je voditeljica super trudna. Budite s nama u All Stars sezoni, s već poznatim kandidatima i žirijem a što se voditelja tiče, ove sezone imamo Blooma kao pojačanje pa nas je službeno troje", napisala je Maja u opisu fotografije kojom je na svom Instagramu najavila show koji će na Novoj TV krenuti s prikazivanje 25. travnja.

Čitajte i: Evo što znači ime sina Maje Šuput! Prilično je popularno u Velikoj Britaniji i jako je veselo!

Čitajte i: Presretna Maja Šuput pokazala sina i otkrila koji joj je trenutak zbližavanja s njim do sad najdraži

Dok je u TLZP-u rame uz rame s voditeljem Franom Ridjanom, za potrebe nove sezone "Supertalenta", voditeljski par će se razdvojiti. Naime, Maja je 18. travnja krenula sa snimanjem audicijskih emisija omiljenog showa i time se mjesec dana nakon porođaja vratila na posao. U žiriju "Supertalenta" uz Maju se našao i ostatak standardne postave - Martina Tomčić, Davor Bilman i Janko Popović Volarić. Iako su mnogi očekivali da će pjevačica i poduzetnica pauzirati sa snimanjima, radišna Maja nema namjeru posustati.

Linker
19. travanj 2024 00:27