prerani odlazak

Tragično preminuo sin glumice Regine King: ‘Naša obitelj uništena je na najdubljoj razini‘

Ian Alexander Jr. bio je glumičino jedino dijete, kojeg je dobila sa svojim bivšim suprugom, producentom Ianom Alexanderom Sr.

Američka glumica i redateljica Regina King trenutno prolazi najtužnije trenutke. Naime, njezino jedino dijete, sin Ian Alexander Jr. tragično je preminuo sa samo 26 godina. Tri dana nakon svojeg rođendana, piše People, Ian si je oduzeo život.

"Naša obitelj je na najdubljoj razini uništena gubitkom Iana. Bio je tako sjajno svjetlo kojem je tako duboko bilo stalo do sreće drugih. Naša obitelj moli za poštovanje tijekom ovog teškog vremena. Hvala vam", rekla je King u službenoj izjavi u petak.

King je Iana dobila s bivšim suprugom Ianom Alexanderom Sr., a Ian je slijedio glazbene stope svojeg oca kako bi postao glazbeni producent i DJ. King je bila vrlo ponosna na svog sina i nije ni u jednom trenutku mislila da će poželjeti skončati vlastiti život.

image

Regina King, Ian Alexander i njihov sin Ian dok je bio dijete.

DAN STEINBERG/BEI/SHUTTERSTOCK

Nakon što se 2007. nakon devet godina braka rastala od Ianovog oca, King je priznala da nije uvijek bilo lako biti samohrani roditelj, ali da ništa nije jače od njezine ljubavi prema sinu.

Čitajte i: Oproštaj od Gasparda Ulliela: Francuski glumac preminuo je nakon teške skijaške nesreće

"Ne znate što je bezuvjetna ljubav. Možete reći da znate, ali ako nemate dijete, ne znate što je to. Kada to doživite, to je nešto što vas najviše ispunjava", izjavila je glumica jednom prilikom.

U čast 50. rođendana svoje mame prošle godine, Ian joj je na Instagramu napisao predivnu posvetu: "Sretan rođendan mojoj pajdašici, tako sam izuzetno ponosan na tebe i inspiriran tvojom ljubavlju, umijećem i stavom! Da mogu gledati kako uzimaš ovaj život za vrat i činiš ga svojim je nešto na čemu ću zauvijek biti zahvalan".

"Ali imati te za svoju majku je najveći dar koji sam mogao tražiti. Biti sve što jesi, a da uvijek imaš vremena biti tu, voljeti me i bezuvjetno me podržavati je zaista izvanredno. Cijeli Marvel svemir nije ti ni do koljena, ti si prava superheroina! Volim te mama! Ovaj dan i svaki dan je tvoj!", dodao je ponosni sin.

Linker
18. travanj 2024 14:59