NEUTJEŠNA

Tragične vijesti u obitelji Sharon Stone: Preminuo je njezin jednogodišnji nećak, zatajili su mu organi...

Holivudska glumica posljednjih nekoliko dana provela je u Veneciji gdje ju je zatekla vijest o iznenadnom pogoršanju zdravlja njezinog nećaka. Uskoro je trebao proslaviti svoj prvi rođendan...

Američka filmska glumica i aktivistica Sharon Stone na svom je Twitter profilu objavila tragičnu vijest. Njezin je nećak nažalost preminuo. "River William Stone - 8. rujan 2020. - 30. kolovoz 2021.", napisala je glumica. Uz to je objavila i video mališana koji se igra sa svojom tetom.

Posljednjih je dana boravila u Veneciji gdje se održala spektakularna modna revija dizajnerog dvojca Dolce&Gabanna, a glumica je za taj brend snimila i modnu kampanju. Također, trebala je biti i na Venecijanskom filmskom festivalu koji u Italiji počinje 1. rujna. No, zbog zdravstvenih komplikacija nećaka morala je odletjeti natrag u SAD. Prije četiri dana podijelila je njegovu fotografiju kako nemoćno leži u krevetiću prikopčan na sondu i još nekoliko aparata. Tada je napisala: Mojeg nećaka Rivera danas su pronašli u njegovog kolijevci gdje je imao zatajenje organa. Molite se za njega. Treba nam čudo".

Sin njezina brata Patricka Stonea i njegove supruge Tashe bio je zdrav dječak i zasad nije poznato što je dovelo do stanja koje je za obitelj završilo najgore moguće.

image
Sharon Stone u Veneciji
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sharon Stone morala se hitno iz Venecije vratiti u Ameriku zbog teškog stanja njezinog nećaka: 'Molite za njega'

Sharon se prije 21 godinu i sama suočila s gubitkom djeteta te to razdoblje u svojem životu opisuje kao najmračnije. Rodila je dijete koje nažalost nije disalo. Kako bi se izvukla iz ponora tuge i očaja, samo nekoliko mjeseci nakon tragedije, odlučila se na posvojenje i danas je ponosna majka trojice dječaka - Quinna (15), Lairda (16) i Roana (21).

"Kada posvojiš dijete, shvatiš da ona ubrzo zaista postanu tvoja. Nakon toga, svijet više nikad ne gledaš istim očima", rekla je Stone u jednom od intervjua. Za nastarijeg sina Roana vodila je bitku za skrbništvo s bivšim mužem novinarom Philom Broinsteinom, a u međuvremenu je doživjela i moždani udar što ju je u potpunosti slomilo.

Linker
14. travanj 2024 15:09