Instagram
najtužniji dani

Tragedija u obitelji Legend: Nakon teške trudnoće Chrissy i John izgubili treću bebicu

Chrissy Teigen, nakon mučne i teške trudnoće, pune straha i krvarenja, doživjela je spontani pobačaj. Sa suprugom Johnom Legendom oplakuje dječaka kojem su već bili dali ime Jack.

Nad obitelj slavnog pjevača Johna Legenda ovih se dana nadvio crni oblak. Nakon izuzetno komplicirane treće trudnoće, Chrissy Teigen i John Legend izgubili su treću bebicu. Manekenka i voditeljica, koja je već bila na pola trudnoće, fanove na društvenim mrežama redovito je izvještavala o komplikacijama u trudnoći, krvarenjima i placenti koja je, kako je sama rekla, bila jako tanka. Tijekom proteklog vikenda, nakon mjesec dana krvarenja, Chrissy je hitno hospitalizirana zbog još obilnijeg krvarenja koje nikako nije prestajalo.

Nakon nekoliko dana u bolnici, nažalost, trudnoći više nije bilo spasa i 34-godišnja Chrissy doživjela je spontani pobačaj. O velikoj tragediji koja ih je slomila, Chrissy je izvjestila na Instagramu.

U šoku smo i dubokoj boli o kojoj smo do sada samo slušali, i kakvu dosad nismo osjetili.

"Nikako nismo uspjevali zaustaviti krvarenje i dati bebi tekućinu koja mu je potrebna, unatoč tome što sam primala vrećice krvi transfuzijom. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nismo nikada birali imena djeci sve do trenutka kada se nisu rodila, neposredno nego bi napustili bolnicu. Ali ovo smo dijete u mom trbuhu, iz nekog razloga, počeli bili zvati Jack. Tako da će on zauvijek za nas ostati Jack. Jack se jako trudio da bude dio naše malene obitelji i to će biti zauvijek. Našem Jacku - žao mi je što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo puno komplikacija, što ti nismo uspjeli dati dom u kojem bi preživio. Zauvijek ćemo te voljeti", napisala je slomljena majka.

Uz tužnu poruku, objavila je i crno bijele fotografije na kojima plače na bolničkom krevetu te prolazi teške trenutke sa suprugom.

Kad je prije nekoliko dana završila u bolnici, s fanovima je podijelila detaljnu priču o svom problemu.

"Svi znamo da sam već nekoliko tjedana na strogom mirovanju, i to na super strogom mirovanju. Ustajem samo da odem piškiti i smijem se kupati dva puta tjedno, bez tuširanja", objasnila je Chrissy fanovima u storyjima na Instagramu.

"Ali stalno krvarim. Sada sam na pola trudnoće, a krvarim nekih mjesec dana, možda malo manje od mjesec dana. Govorimo o krvarenju sličnom menstruaciji, ne kapljicama krvi. Mnoge žene krvare u kapljicama i to je ok. Moje je krvarenje obilno. Svaki put kad bih išla u kupaonicu, bilo bi krvi, iskreno i kad bih samo ležala, krvarila sam".

Par već ima dvoje djece, 4-godinju Luni i 2-godišnjeg Milesa, a njihova borba sa začećem i održavanjem trudnoće krenula je od samog početka njihove veze.

Čitajte i:

Teška treća trudnoća: Chrissy Teigen hitno otpremljena u bolnicu nakon obilnog krvarenja

Mnogi joj nisu vjerovali pa je Chrissy odlučila pokazati ožiljke od operacije: 'Vjerujte mi, vani su'

Ljetne radosti na obiteljskom odmoru iz snova: Poznati par s djecom krstari Italijom i ne mari za fotografe

Linker
18. travanj 2024 15:01