Davor Zunic / Davor Žunić
Sjajan uspjeh

Totalni zaokret: Nakon proslave desete godišnjice braka, Belma uskoro okreće novu stranicu

Nekada je 'krasila' male ekrane, a nakon što je odradila pripravnički staž u odvjetničkom uredu, majka Une i Ade ostvarila je još jedan veliki san.

Bivša voditeljica i pravnica Belma Džomba nova je direktorica Turističke zajednice Općine Kostrena, koja na novu dužnost stupa 20. kolovoza. Njezin mandat trajat će sljedeće četiri godine...

Izabrana je većinom glasova članova Turističkog vijeća za novu direktoricu Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Kostrena donosi Novi list.

Od šesnaest pristiglih prijava, devet kandidata imalo je valjane prijave i pozvano je na razgovor s članovima Turističkog vijeća, a četiri kandidata pozvana su i na drugi krug razgovora.

Rijeka, 130514.
Belma Dzomba snimljena u hotelu Jadran.
Foto: Davor Zunic / CROPIX
Davor Žunić / Hanza media

"Raditi na prosperitetu mjesta u kojem sam se rodila i odrasla, oduvijek je bila moja želja. Nakon godina profesionalnog iskustva, došlo je vrijeme da to napokon i ostvarim. Nadam se da ću vrlo brzo opravdati povjerenje koje mi je ukazano prilikom odabira na funkciju direktorice TZ-a Općine Kostrena te da ću u suradnji s Općinom Kostrena, gospodarskim subjektima koji djeluju na području Općine i mještanima, doći do zajedničkog cilja", rekla je Belma.

4. srpnja 2010. godine bivša TV voditeljica Belma Džomba i umirovljeni rukometaš Mirza Džomba vjenčali su se u kuli Trsatska gradina pred najbližim prijateljima i rodbinom, a ove godine proslavili su desetu godišnjicu braka u koji im dodatnu sreću unose njihove kćerkice - Una (8) i Ada (4).

Zadar, 150410.
Treca vecer Porina. U Kaficu Belveder Mirza Djomba i Belma Hodjic.
Foto: Andrija Lucic / CROPIX
Andrija Lucić / CROPIX

Belma uvijek naglašava da je Mirza popustljivi roditelj od nje i da je u svojoj obiteljskoj idili pronašla zdravi ispušni ventil za sebe, a to je trčanje.

Čitajte i:

Kombinacija zbog koje joj svi zavide: Kaput Belme Džombe ostavlja bez teksta, ali haljina je pravi pogodak

Slavlje u riječkom domu: Belma i Mirza Džomba ne kriju obiteljsku sreću

Neodoljive kćeri Belme i Mirze Džombe uljepšale riječke ulice

Linker
25. travanj 2024 16:57