slatko

Tori Spelling i pokojni Luke Perry imali su posebnu vezu: Jednom prilikom spasio ju je od bivšeg dečka zlostavljača

Kako je Perry imao izraženu zaštitničku stranu, nije mogao podnjeti da njegovu prijateljicu netko maltretira pa je uzeo stvar u svoje ruke.

Glumica Tori Spelling najpoznatija je po ulozi Donne Martin u popularnoj seriji iz devedesetih "Beverly Hills 90210". Tamo je upoznala svoje kolege, a među njima i danas pokojnog Lukea Perryja koji je, kako je ispričala u podcastu "Whine Down with Jana Kramer" imao izraženu zaštitničku stranu.

Ova njegova osobina zapravo joj je dobro došla kada je Spelling imala samo 19 godina. Naime, Perry je obračunao s glumičinim dečkom koji ju je verbalno zlostavljao.

image
Luke Perry imao je toplo srce i veliki talent.
LFI/PHOTOSHOT/AVALON/PROFIMEDIA

Čitajte i: Tori Spelling o patnjama: ‘Godinama sam molila da me promijene šminkom, plakala sam u prikolici‘

"Luke je bio na božićnoj zabavi mojih roditelja jedne godine, a tamo je bio i moj bivši dečko. Luke nije mogao izdržati pa se počeo svađati s njim i htio ga udariti. Jason Priestley (Brandon u seriji) morao ih je rastaviti, bila je to jedna od onih priča koje se uvijek pamte", ispričala je Spelling.

Ipak, Perryjev nepromišljen potez prekinuo je njegovo prijateljstvo sa Spelling - neko vrijeme nisu razgovarali, ali su i dalje zajedno svakodnevno radili. Njezin se dečko požalio na Perryjevo ponašanje i prisjetila se da je zamjerila svom kolegi zbog sukoba.

No, nakon nekog vremena, konačno je, kaže, prepoznala da se Perry samo pokušava zauzeti za nju i pomirili su se.

image
Tori Spelling u seriji Beverly Hills 90210.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slomljena srca kolega i prijatelja: 'Najdraži Luke, pamtit ću zauvijek naše trenutke...'

Bila sam ljuta na njega, umjesto da sam ranije shvatila da me ovaj tip voli i ide me zaštititi. "Bio je veliki prijatelj", rekla je glumica o svom pokojnom kolegi.

Prerana smrt Lukea Perry prije dvije godine zavila je Hollywood u crno. Glumac je zbog moždanog udara 2019. godine završio u bolnici, ali se od njega nažalost nije oporavio. Preminuo je u bolnici u Los Angelesu uz svoje najbliže, a pamtit ćemo ga po ulozi Dylana McKaya u seriji koja ga je proslavila - "Beverly Hills, 90210".

Linker
20. travanj 2024 09:27