KREACIJE ZA PAMĆENJE

Top 3 frajera na crvenom tepihu Dolby teatra! Holivudski veteran pobrinuo se za modno iznenađenje

Američki glumci Timothee Chalamet, Andrew Garfield i Wesley Snipes oduševili su svojim modnim izborom francuskih dizajnera.

Za svoj prvi Akademijin zlatni kipić još ima vremena i sigurno će ga dočekati, no 26-godišnji američki glumac Timothee Chalamet odavno je sigurno zaslužio svog modnog Oscara. Potvrdio je to i ove godine jer se na crvenom tepihu ispred dvorane Dolby teatra u Los Angelesu pojavio u odijelu Louisa Vuittona bez košulje samo s ogrlicom oko vrata.

image

Zvijezda nove generacije Timothee Chalamet u Louisu Vuittonu

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK editorial/profimedia

Filmski znalci suglasni su da se od pojave Leonarda DiCaprija na filmskom platnu početkom devedesetih godina prošlog stoljeća u Hollywoodu nije osjetio takav zanos i opće oduševljenje kakvo sa sobom donosi - “timotheemanija”. Premda holivudski producenti i redatelji još uvijek muku muče s pisanjem njegova imena i izgovaranjem njegova francuskog prezimena pa ga radije zovu nadimcima - Timo, Timmy, Tim i Lil Timmy Tim - 26-godišnji Njujorčanin Timothée Chalamet posljednjih je godina bez svake sumnje najtraženiji glumac mlađe generacije.

Čitajte i: BIJESNI WILL SMITH OŠAMARIO CHRISA ROCKA NA DODJELI OSCARA. ŠTO SE DOGODILO?

Iza sebe već ima impresivnu filmografiju s čak 30 naslova i još više profesionalnih priznanja: prije četiri godine je dočekao i svoju prvu nominaciju za Oscara, a dosad je od 85 različitih nominacija, a osvojio je četrdesetak filmskih nagrada. Kako stvari trenutačno stoje, čini se, nije moglo bolje, a i stil mu je neprikosnoven. Publika i kritika obožavaju njegove televizijske i filmske naslove, voditelji TV showova umiru od sreće kad šarmantni glumac pronađe vremena i interesa da prihvati gostovanje u njihovim emisijama, a modni znalci hvale njegov inovativan, osebujan stil na crvenom tepihu, što je dokazao i ovaj put.

image

Američki glumac Andrew Garfield u svečanom odijelu Sainta Laurenta

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK editorial/profimedia

Njegov kolega Andrew Garfield (38) ove je godine bio nominiran za Oscara za glavnu ulogu u filmu 'Tick, Tick... Boom!', a na 94. dodjeli najprestižnijih nagrada po općem je mišljenju ušao i u nominaciju za najbolje odjevenog glumca na crvenom tepihu. Njegov izbor bilo je klasično odijelo Sainta Laurenta uz koje je odjenuo crnu košulju, što se kao i uvijek pokazalo nepogrešivim modnim izborom.

image

Holivudski veteran Wesley Snipes u Givenchyju

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK editorial/profimedia

Ipak, najveće oduševljenje izazvao je 59-godišnji Wesley Snipes, američki glumac, producent i majstor borilačkih vještina koji je u Givenchyjevoj kreaciji okupljenu publiku, gledatelje pred malim ekranima i modne znalce ostavio bez daha.

Linker
18. travanj 2024 08:52