Boris Kovačev / Hanza Media
NAJTEŽI DANI

Tony Cetinski: ‘Ništa me ne može utješiti’

Tri dana nakon nesretnog događaja u Rovinju kada je pregazio muškarca koji je ležao na cesti, Tony Cetinski preko svojih najbližih iznio je svoje osjećaje i zahvalio svima koji su mu podrška u najtežim životnim trenucima

Stravična prometna nesreća koja se proteklog petka dogodila u srcu Rovinja, jednom od najpopularnijih glazbenika u regiji, Tonyju Cetinskom, zauvijek je promijenila život. Iako naglašava kako je potpuno nevažno kako se on osjeća, ipak svima zahvaljuje na podršci, a neizmjerno mu znače i prijatelji koji su mu podrška bez osude. Preko svojih bližnjih oglasio se putem društvenih mreža:

Kako, zašto i što napisati ili kazati u ovom trenutku?

Kako pomoći jednom nesretnom čovjeku, sugrađaninu i bratu u situaciji kada bih najradije da mogu vratio vrijeme ili poželio da me se probudi iz ove bizarne i tragične noćne more.

Hvala svim razumnim i dobrim ljudima na podršci u ovim trenucima ali vjerujte mi da uopće nije bitno kako se ja sad osjećam jer me ništa ionako ne može utješiti a o riječima utjehe prema obitelji poginuloga i svima koji su ga poznavali da i ne govorim. Utjehu će biti teško naći a bol je velika.

Moje misli i molitve su usmjerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ.

Najdublja i iskrena sućut obitelji pokojnika i svima koji su ga poznavali.

Velika bol će zauvijek ostati.’

48-godišnji Istrijan do daljnjeg je otkazao sve koncerte, a vjera mu neizmjerno pomaže u ovim najtežim životnim trenucima. Uz njega su osim supruge Dubravke, brat Matteo, majka Vinka te otac Mirko. Upravo je njegov otac zatekao u blizini tog petka nedugo nakon nesreće. Tada je za Glas Istre rekao: 'Toni je u šoku. Kad je došao iza ugla, osjetio je da nešto ‘struže’ ispod auta. Čovjek je ležao na cesti i očito ga nije vidio, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Tony na tom mjestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu’.

Linker
19. travanj 2024 05:39