TAJNE ODLIČNOG IZGLEDA

Tončica Čeljuska: ‘Genetika mi je sklona, ali ništa nije toliko na mojoj strani kao moja najdraža doktorica‘

Voditeljica i urednica izgleda sve bolje, a svoj recept za dobar izgled nikada nije skrivala. Sada se putem Instagrama zahvalila svojoj najdražoj doktorici koja, priznala je, itekako ima veze i s estetskom medicinom.

Televizijska urednica i voditeljica Tončica Čeljuska izgleda bolje nego ikada, a osim dobre genetike kojoj to može zahvaliti kao i zdravim navikama, mladolik izgled održava i neinvazivnim estetskim tretmanima.

Čitajte i: Tajne dobrog izgleda Tončice Čeljuske: ‘Nemam ništa protiv estetskih zahvata, i sama sam ih isprobala‘

"Poznato je da volim sve što vole mladi, a bome volim i izgledati mlado! Genetika mi je sklona, ali ništa nije toliko na mojoj strani kao moja najdraža doktorica Maria Škornjak koja svojim zlatnim rukama aplicira u moje lice najnovija dostignuća iz medicinske kozmetologije! Tako da znate, nije sve u genima, dosta toga je i medicinskoj kozmetologije iliti neinvazivnim estetskim metodama. Dr. Maria Škornjak zna svaku boru na mom licu, a novima ne dozvoljava da se prodube", napisala je urednica i voditeljica HRT-ove emisije "U svom filmu" u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira sa spomenutom doktoricom.

Čitajte i: Tončica Čeljuska iskreno progovorila o menopauzi: ‘Pijem hormonsku terapiju i otkrivam nove stvari‘

Da ljepotu održava kozmetičkim i estetskim tretmanima, voditeljica nikada nije krila.

"Nemam ništa protiv estetskih zahvata, pa ni botoksa i filera koje sam i sama isprobala. Filere više ne stavljam, a botoks samo na čelo, ali rijetko. Problem je kad žene pretjeraju pa lice gubi svoje konture, a dobiva blaziran, zamrznut izgled bez mimike. Svjedoci smo kako su neke holivudske glumice pretjerale i pritom izgubile izražajnost lica i mimiku, što je jako važno u njihovom poslu. Kao i u svemu, treba imati osjećaj za mjeru", otkrila nam je Tončica koja jednako brine i o zdravlju pa redovito odlazi na privatne treninge kod trenera Dalibora Delića zahvaljujući čijem programu je do svibnja smršavila pet kilograma.

Linker
20. travanj 2024 12:35