Bojan Zibar
Otkrio nam je posebno ime

Tomislav Jelinčić već je objavio fotografiju iz rodilišta: Stigao šesti član u obitelj, otkrio nam je i ime!

Nakon tri sina, 40-godišnji domaći urednik i voditelj dočekao je i dolazak kćeri na svijet. Njegova supruga Ivana rodila je u Zagrebu, a on se odmah pohvalio na društvenim mrežama gdje se nižu čestitke sretnom paru.

'Bok svima... i hvala na čestitkama!', napisao je na svom Instagram profilu Tomislav Jelinčić pokraj fotografije na kojoj pozira sa svojom tek rođenom djevojčicom. Tako se svijetu ponosno pohvalio da je željno iščekivana kćerkica stigla na svijet, kao četvrto dijete sretn, od sada šesteročlane obitelji.

'Curica se rodila u utorak ujutro, a beba i mama su dobro. Malenoj smo dali ime Buga', otkrio je uzbuđeni Jelinčić za portal Gloria.hr.

Fotografija iz rodilišta, na kojoj je u bolničkoj odjeći, govori da je tijekom porođaja bio uz suprugu. Na prvoj fotografiji koju je objavio u srijedu iza ponoć, a na kojoj za ručicu drži tek rođenu bebu, napisao je: '...u trenu kada život s izvora poteče...'

Sa svojom životnom suputnicom Ivanom već ima troje djece, sinove Jonu, Vida, i Tina i nema sumnje da će djevojčica na poseban način uljepšati njihove živote. U nedavnom intervjuu za portal Gloria.hr rekao je da priželjkuje djevojčicu, ali i da im je uvijek 'najvažnija želja da sve s trudnoćom i porodom bude u redu. Kojega će biti spola neusporedivo je nevažno u odnosu na zdravlje. Veselimo se curici'.

Bojan Zibar

Na pitanje koja je njegova formula za uspješan suživot uz suprugu i djecu, Jelinčić odgovara: 'Za uspješan obiteljski suživot jedna od bitnih stvari je strpljivost, a druga je uvažavanje.'

Linker
11. travanj 2024 10:31