Instagram
ljubav na prvo češkanje

Tomislav Jelinčić sreo je 'prijatelja', a onda su nastale hit fotke: Na Braču brige ne postoje

Godišnji odmor Tomislava Jelinčića nije nimalo dosadan. Na otoku ima sasvim drugačiji ritam, ali i neke nove rituale.

Poznato lice s malih ekrana informativnog programa - Tomislav Jelinčić ovih dana uživa na otoku Braču s obitelji gdje ima sasvim drugačije rituale. Nakon što je obišao masline i vidio da je urod ove godine i više nego dobar, u nastavku odmora dan je proveo u zabavnom društvu.

Poznati urednik koji se može pohvaliti dugom televizijskom karijerom bez ijedne mrlje, u potpunosti je promijenio ritam i odmara od dinamičnog ritma u redakciji.

Ako ne voliš novinarstvo koje nije samo posao nego način življenja, frustrirajuće ti se piše...

"Bilo je mrlja od kave na bijeloj košulji i pokoja na želucu od stresa, pa i gaf tu i tamo, ne brinite. Mislim da u ovom poslu treba ići stepenicu po stepenicu, bez preskakanja", rekao nam je u nedavnom intervju Tomislav koji se bavi i dokumentarcima, a jedan će uskoro izaći.

"Upravo završavam dokumentarac koji će ovaj put pričati priču o ljubavi, vjernosti i žrtvi. S vrijednom ekipom iz Antitalent produkcije i kolegama iz Slovenije koji su se kao koproducenti uključili u naš projekt već mjesecima živimo i proživljavamo živote glavnog lika gospodina Stjepana koji u Brodskom Varošu brine o rodi Malenoj i njezinom Klepetanu. Direktor fotografije Alan Stanković s vremenom je postao neprimjetna 'muha na zidu' i dio života likova u filmu te je svojom kamerom dao dušu ovoj lijepoj ljubavnoj priči...", rekao je Tomislav.

Čitajte i:

Voditelj Tomislav Jelinčić doživio veliki gubitak: 'Tata. Zbogom...'

Jelinčići u punom sastavu na predstavi koju će pamtiti: 'Buga je odgledala svoju prvu predstavu s velikim zanimanjem'

Najmlađa navijačica: Tomislav Jelinčić bodrio vatrene uz preslatku kćerkicu Bugu

Linker
18. travanj 2024 15:36