Profimedia
KRATKOTRAJNA ROMANSA

Tom Hiddleston prvi put progovorio o vezi s Taylor Swift

Romansa o kojoj se prošle godine najviše pričalo bila je neupitno ona pjevačice Taylor Swift i glumca Toma Hiddlestona. Iako je trajala samo tri mjeseca, par je dobio mnogo medijske pozornosti, a fotografije na kojima su "uhvaćeni" poticale su brojne rasprave o tome radi li se samo o dobrom PR potezu. Nakon više od pola godine, glumac je napokon odlučio progovoriti o njihovoj vezi i otkrio istinu o detalju o kojem se najviše pričalo.

Njihova kratkotrajna romansa ostavila je svoj trag u povijesti pop kulture: većini nije bilo jasno kako su se njih dvoje našli, a sve je djelovalo kao dobro odrađen PR - jednom riječju, bilo je presavršeno. Romantično putovanje u Italiju i druženje Hiddlestona sa svim prijateljima slavne pjevačice na proslavi američkog Dana nezavisnosti bili su samo neki od njihovih zajedničkih pojavljivanja popraćenih fotografijama.

Profimedia, Goff Photos
Taylor Swift i Tom Hiddleston u Rimu

Profimedia, Xposurephotos

Ipak, nakon tri mjeseca javnog izmjenjivanja nježnosti, u rujnu prošle godine ljubavi je došao kraj. Britanski glumac i američka pjevačica dosad nisu pričali o svojoj kratkotrajnoj vezi, ali sada je Hiddleston napokon odlučio progovoriti i potvrdio da se radilo o stvarnoj ljubavi. Ipak, nije mu "sjela" medijska pozornost koju je njihova veza dobivala, a osobito mu nije bilo jasno zbog čega se stvorila tolika pompa oko obične majice. Radi se o bijelom komadu koji je nosio 4. srpnja na plaži, a na kojem je pisalo "I Love T.S.". Zahvaljujući odjevnom predmetu Hiddleston je uskoro postao tema u brojnim medijima i upravo zbog toga, najzanimljivijeg detalja koji nikome nije bio jasan, sada je odlučio objasniti o čemu se radi.

Profimedia, Face To Face A

- Pao sam i ozlijedio leđa, a s obzirom na to da nisam imao majicu, jedna od njezinih prijateljica posudila mi je svoju kako bih zaštitio ogrebotinu od sunca. Natpis na majici nas je sve dobro zabavio i činilo nam se kao dobra šala. Nisam očekivao da će to postati tako važna stvar i da ću završiti u svim medijima - izjavio je Hiddleston u intervjuu za magazin GQ i otkrio da se nije mogao nositi s time da je njihova veza postala javna stvar.

- Moram biti psihički jak i ne dopustiti da tuđe interpretacije mojeg života utječu na mene. Veza je između dvije osobe. Mi ćemo uvijek znati što smo imali. Priče koje su se širile su izvedene izvan konteksta na temelju fotografija koje su snimljene bez našeg znanja i dopuštenja. Još uvijek se trudim pronaći način na koji mogu zaštititi svoj privatan život, a da se ne moram skrivati - poručio je na kraju slavni glumac kojeg mnogi smatraju jednim od kandidata za idućeg Jamesa Bonda.

Profimedia, AKM-GSI

Linker
20. travanj 2024 04:40