Getty Images for Paramount Pictu
Snimanje je otkazano

Tom Cruise panično pobjegao od koronavirusa: Snimanje 'Nemoguće misije 7' odgođeno do daljnjeg

Mediji ne prestaju izvještavati o tome kako, u susjednoj Italiji, broj oboljelih od koronavirusa raste, a zbog straha od zaraze, zatvaraju se škole i ograničavaju se javna okupljanja.

U susjednoj državi, točnije u Veneciji, donedavno se nalazio i popularni američki glumac Tom Cruise koji je s filmskom ekipom trebao biti u poslu preko glave oko snimanja film ''Nemoguća misija 7''. No, cijeli tim koji boravi u Italiji morao je prekinuti snimanje s obzirom na to da broj oboljelih raste iz sata u sat.

Iako se pisalo da glumac neće smjeti napustiti hotel do 1. ožujka, strani mediji doznaju da je privatnim avionom, zbog straha od virusa, 'pobjegao' iz Italije.

Britanski su se mediji raspisali kako je Tom nakon kraće izolacije privatnim avionom zapravo ''pobjegao'' sa snimanja kod njih.

WASHINGTON, DC - JULY 22:  Tom Cruise attends the U.S. Premiere of
Getty Images

Navodno nitko od ekipe sa snimanja nije zaražen, ali i dalje postoji rizik od naknadnog razvijanja simptoma. Iz produkcijskih izvora doznalo se kako je cijeli tim uplašen zbog situacije koja se događa oko njih.

"Održali smo brojne sastanke, ali jasno je kako postoji veliki rizik da u ovom trenutku nastavimo sa snimanjem, pogotovo jer je na setu uključen veliki broj ljudi", ističu iz produkcije. Dodaju kako se radi o iznimno skupoj produkciji, ali ne dolazi u obzir da se izlažu rizicima te će odgoditi snimanje dok god situacija ne bude sigurna.

Premijera filma predviđena je za srpanj 2021. godine.

Linker
12. travanj 2024 12:02