Kakav ulazak!

To može samo on: Tom Cruise na premijeru novog Top Guna došao helikopterom i izazvao potpunu pomutnju

Glumac se na crvenom tepihu, na koji je stigao u velikom stilu, pridružio svojim kolegama, među ostalima i Jennifer Connelly koja je pohvalila njegove pilotske vještine.

Top Gun je jedan od onih kultnih filmova uz koje smo odrasli te je Toma Cruisea vinuo u glumačke visine. Nakon više od 30 godina slavni glumac pristao je snimiti nastavak "Top Gun: Maverick" i oduševio obožavatelje koji jedva čekaju da stigne u kina. Na premijeri je Tom napravio pravi spektakl kakav se od njega i očekuje jer je poznat da u svim svojim filmovima sam izvodi vratolomije.

image
MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, na crveni tepih na USS Midwayu u San Diegu sletio je helikopterom i tako dokazao da ne glumi samo pilota nego se odlično snalazi u zraku i privatno. Međutim, nije se pojavio u pilotskom kombinezonu kakav je nosio u filmu, već u elegantnom odijelu s kravatom.

Čitajte i: Vežite se, polijećemo! Lady Gaga iznimno ponosna na svoju pjesmu za ‘Top Gun: Maverick‘

image

Miles Teller, Jennifer Connelly i Tom Cruise

AFF-USA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Okružen obožavateljima koji su revno mobitelima snimali njegov glamurozni ulazak na premijeru, glumac se pridružio svojim kolegama sa seta.

Među njima je bila i Jennifer Connelly koja je na premijeru došla u društvu supruga Paula Bettanyja i sina Kaija Dugana kojeg je dobila s bivšim partnerom Davidom Duganom. Iako je glavna zvijezda bio Tom Cruise, Connelly je zapanjila sve prisutne u zlatnoj Louis Vuitton s povišenim ovratnikom koja se odlično slagala s njezinom prepoznatljivom crnom kosom, ali i crvenom bojom tepiha.

image

Jennifer Connelly

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U nedavnom intervjuu za ETonline, ispričala je da je bila šokirana kada je Cruise njihovu scenu na asfaltu zamijenio scenom letenja.

"To je stvarno bilo najneobičnije iskustvo. On je nevjerojatan pilot i bilo je prilično čarobno to učiniti. Bilo je stvarno zabavno jer nije nešto što svakodnevno doživljavam", rekla je Connelly.

image

Paul Bettany, Jennifer Connelly i sin Kai Dugan

John Salangsang/Shutterstock Editorial/Profimedia

Top Gun: Maverick stiže u kina krajem svibnja, a glazbenica Lady Gaga napisala je pjesmu za naslovnu numeru.

Linker
20. travanj 2024 03:10