AUTOR BULLHITOVA

To može samo Luka Bulić! Šaljivom objavom pokazao kako ga je ‘upecala‘ supruga Ana: Par iščekuje treće dijete

U lipnju ove godine Luka je obznanio kako u njihovu obitelj dolazi još jedna djevojčica. Nika i Lucija dobivaju seku, a Luka još jednu malenu oko koje će se vrtiti njegov i suprugin svijet.

Komičar, voditelj i autor poznatih Bullhitova, Luka Bulić, šaljivom je objavom na Instagramu pokazao ljubav prema svojoj dugogodišnjoj supruzi Ani, koja je trenutačno trudna s njihovim trećim djetetom. Par uživa na godišnjem odmoru u Dramlju kraj Crikvenice, a uz fotografiju trudne Ane koja pozira pored glomazne udice i njega koji se za tu udicu "prikačio", Bulić je napisao kako ga je upecala s trećim djetetom.

Vijest o trudnoći Luka je ponosno u lipnju obznanio na svome Instagramu, s ponovno šaljivim tekstom: "Ova godina dobiva još jedan veliki plus. A sad me ispričajte, idem s Antonom Pavlovičem porazgovarati o autorskim pravima na naslov". Riječ je o drami ruskog pisca "Tri sestre" čime je Luka otkrio i spol djeteta. Termin je sredinom studenog. U razgovoru za Gloria.hr potvrdio je kako u pretežito žensku obitelj, s njim kao jedinim muškarcem, dolazi još jedna djevojčica te je rekao kako se osjeća povodom toga.

Čitajte i: Luka Bulić presretan: 'Djevojčica dolazi sredinom studenog, supruga i ja smo oduvijek željeli troje djece'

"Odlično! Ovo mi je "comfort zone", bilo bi šokantnije da je dečko, ovako već sve znam, kak‘ ću s njima", našalio se te nam otkrio i kako su curice reagirale:

image
U studenom im stiže treća djevojčica.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

"Kad su čule da im dolazi sestra su bile presretne. Starija Nika zna što to znači, Lucija još i ne, ali će uskoro saznati", rekao je. Par se vjenčao 2011. godine u zagrebačkoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog nakon dvije godine veze. O svojoj supruzi, Luka je govorio i u Glorijinom serijalu "Speed date", ali i o tome kako mu je biti otac najdraža uloga u životu.

Čitajte i: Luka Bulić bio je emotivan na Speed Dateu: 'Supruga Ana me nije doživljavala, godina mi je trebala da shvatim zašto'

"Prvi puta me besramno odbila. To je bilo 2007. godine u ljeto i to zato jer sam imao dugu kosu. To kao nije bilo privlačno. I onda smo se morali ponovno sresti nakon godinu i pol u Zagrebu u Saloonu gdje sam imao kraću kosu i onda je sve profunkcioniralo", rekao je uvijek šaljivi Luka.

Linker
25. travanj 2024 06:04