Uživaju zajedno

To je pravi muškarac, Rihannin dečko ne štedi komplimente kada govori o njoj: ‘Stvarno sam blagoslovljen‘

Glazbeno-kreativno-ljubavni par dugo nisu u javnost izašli s potvrdom svoje veze, ali nakon što su taj korak učinili ne štede na izljevima podrške.

Rihanna je sretna na svim poljima od poslova koji se uspješno šire, do veze s mladim reperom A$AP Rockyjem, koji ne može prestati hvaliti svoju poznatu djevojku. Ovaj modno osvješteni glazbenik spomenuo je pop zvijezdu i poduzetnicu tijekom intervjua na crvenom tepihu koji je dao na premijeri svog dokumentarca "Stockholm Syndrome" na uglednom Tribeca Film Festivalu. Ovaj festival pokrenuo je Robert DeNiro uz Jane Rosenthal i od 2001. održava se u New Yorku. Rocky se u razgovoru s novinarima o svom filmu otvorio i po pitanju ljubavi prema slavnoj kolegici, koja se i pojavljuje u dokumetarcu.

Na pitanje koliko mu je važno imati Rihanninu podršku u dokumentarnom filmu, on je dao do znanja da je ta podrška mnogo veća, "Važno je imati tu podršku u stvarnom životu, znate? Nevjerojatno je i stvarno sam blagoslovljen", kazao je Rocky.

Ovo nije prvi put da reper javno progovara o slavnoj partnerici i to s nježnim riječima, nedavno je u intervjuu za časopis "GQ" Rihannu nazvao "ljubavi svog života".

Uz Riri u filmu se pojavljuju i drugi slavni prijatelji poput - Kim Kardashian, Naomi Campbell i Tyler the Creator. Film koji je snimio prati njegov put u slavu, kao i pravne probleme zbog kojih je zatvoren u švedski zatvor, gdje je u srpnju 2019. odležao čak i u njihovoj samici. Rocky tvrdi da u filmu nijedna tema nije zabranjena kada se radi o istraživanju njegova života.

"Ono što slijedi, radio sam i prije odlaska u zatvor. Ja i najljepša frajerica, punit ćemo naslovnice i pisati povijest svojom kreativnošću", najavio je glazbenik.

Čitajte i: Ljubav je u zraku? Rihanna ljubi svog dugogodišnjeg prijatelja, i ne trude se pobiti nagađanja

Ljubav rođena iz prijateljstva

Inače, A$AP Rocky i Rihanna prijatelji su već niz godina. Reper je još 2013. nastupao kao predgrupa na Rihanninoj svjetskoj turneji Diamonds, a gostovao je i na njezinoj pjesmi "Cockiness." Osim glazbe dijele iste interese prema modi, duo je 2018. zajedno bio na modnoj reviji Louisa Vuittona u Parizu.

image
Rihanna i ASAP Rocky za božićne blagdane zabavljali su se na Barbadosu.
FOTOGRAFIJE: BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Da su Rihanna i Rocky počelo se nagađati još u siječnju 2020., no samozatajni glazbenici potrudili su tu informaciju sakriti od očiju javnosti. Na ljeto je Rihanna angažirala repera u svojoj kampanji za Fenty Skin, štoviše bila je to zajednička kampanja u kojoj su dali i nekoliko zajedničkih intervjua. Lukavo, jer to što su se zajedno pojavljivali u javnosti, nitko nije mogao tvrditi da se radi o ljubavi.

Da su ipak u vezi prestali su skrivati potkraj prošle godine, kada su i izvori bliski paru potvrdili da je ipak riječ o ozbiljnoj vezi. Božićne i novogodišnje praznike Rocky je proveo na Rihanninom rodnom Barbadosu, gdje su uživali u izlascima i više se nisu nimalo skrivali.

Linker
19. travanj 2024 08:33