nevolje u raju

"To će ti biti najveća pogreška": Donald i Ivanka navodno su u svađi, evo čime je ‘zlatna kći‘ naljutila tatu

Ivanka Trump u velikim je brigama. S jedne strane, želi ostati vjerna kći ocu koji je neslavno izgubio na predsjedničkim izborima, a s druge strane, pobrinuti se da njezina vlastita politička karijera ne padne u zaborav.

Nije tajna da je Ivanka Trump mezimica svog oca, Donalda Trumpa.

Njezina prijateljica iz školskih dana nedavno je otkrila kako se tada uspješni biznismen Donald silno ponosio što je njegova kćerkica bila najljepša djevojčica u svojoj školi, a kad je stasala i krenula na fakultet, krenuo ju je učiti svemu što zna o svijetu biznisa.

image
Donald Trump i njegova djeca iz braka s Ivanom, Donald. Jr, eric i Ivanka
IPHOTO/FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

Ivanka je Donalda aktivno pratila i u političkoj karijeri, a njezin suprug Jared Kushner, nakon udaje za slavnu nasljednicu, postao je zetov savjetnik kako bi "sve ostalo u obitelji".

S obzirom da nikad nije bilo govora o svađama u obitelji Trump, dapače, često se primjećivalo kako Donaldova djeca gaje veliko poštovanje za svog oca, mnoge je iznenadila vijest o svađi uskoro bivšeg predsjednika SAD-a i njegove kćeri Ivanke.

Svađa oko novog predsjednika i Ivankine karijere

Kako pišu strani mediji, Ivanka je oca naljutila odlukom o odlasku na inauguraciju Joea Bidena koja će se održati 20. siječnja, a čemu se Donald navodno strogo protivi.

Ivanka, koja sa suprugom uskoro seli na Floridu, navodno je u strahu kako će joj politička karijera propasti nakon očeva odlaska iz Bijele kuće pa se pokušava pod svaku cijenu prikazati korektnom i samostalnom.

Ta je odluka navodno strašno razljutila tatu Trumpa koji je loše podnio poraz na izborima, a i koji je poznat kao veliko zlopamtilo.

image
Jared i Ivanka Trump uskoro s djecom sele na Floridu
PROFIMEDIA

"Otac joj je rekao da će, ako se pojavi na inauguraciji, izgubiti desetke tisuća sljedbenika te da će joj to biti najgora odluka u životu", otkrio je izvor blizak Trumpovima.

Ivanka pak vjeruje kako je važno pokazati se kao "dobar sportaš", a hoće li prevagnuti njezine ambicije ili lojalnost obitelji, vidjet ćemo 20. siječnja.

Linker
12. travanj 2024 03:21