Clasos.com.mx / Splash News
BIVŠI MODEL

Tko joj ne bi zavidio: Charlize Theron u 43. godini izgleda odlično u bikiniju

Južnoafrička glumica sa svojom je djecom pobjegla daleko od hladnoće kanadskog Montreala i na obalama Meksika pokazala da bi i u 43. godini bez problema mogla biti model.

Iako je danas svi prepoznaju kao jednu od najistaknutijih glumica s brojnim angažmanima, Charlize Theron svoju je karijeru započela kao model. Sa samo 16 godina osvojila je ugovor s jednom agencijom te otputovala u Milano gdje se kratko bavila modelingom, a 26 godina kasnije očigledno je da je još uvijek zadržala izgled kakvim bi bez problema osvojila svijet manekenstva.

Clasos.com.mx / Splash News

Clasos.com.mx / Splash News

Ipak, šetnje po pisti ne padaju joj na pamet: 42-godišnja glumica potpuno je posvećena snimanju filmova i svojoj obitelji.

Već nekoliko tjedana u hladnom Montrealu snima svoju novu komediju "Flarsky", ali za Dan zahvalnosti odlučila je Kanadu zamijeniti za Meksiko pa je sa svojom djecom dan provela u sunčanom Los Cabosu. Oskarovka je uživala s 5-godišnjim Jacksonom i 2-godišnjom August, koje je posvojila u svojim kasnim tridesetima, kada su oboje bili još bebe.

Clasos.com.mx / Splash News

Linker
27. siječanj 2023 21:57