Sretno zaručene

Tko je žena koja je ‘smirila‘ nestašnu Kristen Stewart? Nakon dva tjedna rekla joj je da je voli, a sad je i kleknula

Glumica i scenaristica zaručile su se nakon dvije godine veze koju su provele daleko od očiju javnosti. U rijetkim zajedničkim izlascima može ih se vidjeti kako šeću Los Angelesom držeći se za ruke, a na društvenim mrežama otkrivaju tek pokoji važan datum uz nježne posvete.

Udajemo se, totalno ćemo to napraviti, rekla je uzbuđeno filmska zvijezda mlađe generacije Kristen Stewart (31), tim je riječima objavila da je sada zaručena za svoju djevojku Dylan Meyer. Glumica i spisateljica u vezi su od 2019., a sada su svoj odnos digle na višu razinu. Prema glumičinim riječima, Dylan je "rasturila" prosidbu - spisateljica je kleknula, stavila joj prsten, a sve se dogodilo bez previše pompe.

Glumica koja se vinula u svjetsku slavu zahvaljujući glavnoj ulozi u serijalu "Sumrak saga", osim ulogama interes javnosti izaziva i zbog svog burnog života s poznatim kolegama iz svijeta filma, ali i manje poznatim djevojkama. Posljednje dvije godine živi povučenije uz svoju samozatajnu spisateljicu o kojoj se malo toga zna.

Meyer i Stewart prvi put su romantično povezane 2019., ali djevojke su se zapravo upoznale šest godina prije toga na jednom filmskom setu, tako je ispričala Stewart poznatom radijskom voditelju Howardu Sternu još prošlog studenog. Godinama kasnije povezale su se na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja. "Tog dana kad sam je upoznala, sve je bilo moguće. Kroz glavu mu je prolazilo - gdje sam bila do sada i zašto te ne znam? Živjela je u LA-u cijelo vrijeme kad i ja, ali nikako da nam se putevi isprepletu", prisjetila se glumica sudbonosnog susreta.

Iako Kristen nije specificirala na kojem su se filmskom setu srele šest godina prije početka veze Meyer je napisala i glumila u više filmova i TV serija. Jedna je od autora i producenata Netflixovog filma "XOXO" iz 2016. Napisala je epizode za sci-fi seriju "Miss 2059.", a također je napisala kratke filmove "Loose Ends" (2015) i "Rock Bottom" (2019). Što se tiče glumačke karijere Meyer se pojavila u nekoliko kratkih filmova.

Čitajte i: Glumica Kristen Stewart zaručila se nakon dvije godine veze: ‘Moja djevojka Dylan je kleknula, udajem se!‘

Prve glasine da je Kristen Stewart u vezi s novom djevojkom, pojavile su se u kolovozu 2019., kada su viđene da se ljube u New Yorku. Samo mjesec dana prije toga Stewart je viđena s bivšom djevojkom Stellom Maxwell, s kojom je više puta prekidala i mirila se.

Brzo su 'kliknule'

image

Prvi puta kada su viđene zajedno u javnosti.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Samo nekoliko mjeseci kasnije u intervjuu sa Sternom zaljubljena Kristen ispričala je kako je njena nova veza vrlo ubrzana, otkrila je da je svojoj Dylan rekla da je voli samo dva tjedna nakon što su se počele viđati. Iako su u njihovom svijetu stvari išle prilično brzo, javnost i dalje o detaljima veze zna vrlo malo.

Potvrdu veze na Instagramu djevojke su dale u listopadu 2019. - budući da Kristen nema svoj profil, zajedničku fotografiju objavila je Dylan. Uz crno-bijeli polaroid na kojem se ljube napisala je slatku posvetu: "Nađite me pod plahtama, skrivam se od policije za sreću".

Inače na svom Instagramu Kristenina zaručnica ne dijeli mnogo intimnih trenutaka, više se koncentrira na slike prirode kao i objave posvećene mačkama Zsa Zsa i Snack zvijezde su različitih scenarija. Veza im se poklopila s pandemijom i karantenom, koja je u Sjedinjenim Američkim Državama shvaćena jako strogo, djevojke su te mjesece provele zajedno, s vrlo rijetkim zajedničkim izlascima - obično do supermarketa.

Čitate i: Iako ga je prevarila, slavna 'vampirica' ne može prežaliti staru ljubav: 'Bio je najbolji, udala bih se za njega da me zaprosio'

Iako nema Instagram Kristen je putem profila svoje djevojke sugrađane pozvala da glasaju na predsjedničkim izborima. O njihovim zarukama nagađalo se i ranije, ali su ih objavile sada.

Burna ljubavna prošlost

Iako se na početku moglo činiti da Kristen Stewart opet 'uletava' u vezu iz veze, čini se kao da je sada mlada glumica našla pravu stvar. Prije Dylan bila je u vezi s manekenkom Stellom Maxwell, s kojom je nekoliko puta i prekidala to je trajalo od 2017. do ljeta 2019.

U prekidima su Kirsten romantično povezivali sa stilisticom Sarom Dinkin. Djevojke su viđene kako razmjenjuju poljupce u travnju 2018., a vezu su potvrdile u prosincu te godine.

Njezina najpoznatija veza, dakako, je ona s glumačkim kolegom iz "Sumrak sage" Robinom Pattinsonom. Dvoje mladih glumaca povezalo se i na ekranu i iza kamera, iako nikada nisu javno govorili o detaljima veze zna se da su hodali od 2009. do 2012.

Prekinuli su zbog velikog skandala nakon što je Kristen fotografirana u vrućem klinču s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom s kojim je surađivala na filmu "Snjeguljica i lovac". Nakon skandala Pattinson i Stewart su se nakratko pomirili, ali definitivno su se razišli 2013. Kirsten je Roberta nazvala i svojom prvom velikom, odraslom ljubavi i ozbiljnom vezom; za njega ima samo riječi hvale, a nazvala ga je i najboljim.

image

Kristen i Dylan najčešće se može vidjeti u šetnjama i kupovini.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon toga Kristen je imala niz veza koje je prekidala pa ponovno pokretala. Od 2014. do 2016. glumica je hodala sa svojom asistenticom Alicijom Cargile, tijekom prekida bila je s francuskom pjevačicom Soko. Zatim je Stewart imala kratku vezu s pjevačicom St. Vincent (Annie Clark), da bi zatim započela turbulentan odnos s manekenkom Stellom Maxwell. Sreću je, čini se pronašla kada je upoznala Dylan Meyer.

Linker
17. travanj 2024 14:22