VELIKE SPAČKE

Tko je razbio Ronaldov Bugatti Veyron vrijedan 1,7 milijuna funti?

Po svemu sudeći kriv je njegov tjelohranitelj, a oštećeni Bugatti kasnije je odvezen šleperom prekrivenom plavom ceradom.

Cristiano Ronaldo upravo je napustio vikendicu na Majorci kako bi proveo dan sa svojom obitelji kada je jedan od njegovih tjelohranitelja razbio njegov Bugatti Veyron vrijedan 1,7 milijuna funti, izvještavaju lokalni mediji.

37-godišnji otac petero djece bio je u drugom vozilu u maloj koloni sa svojim najbližima, kada je njegov zaposlenik sletio s cesta i zabio se u kameni zid. Ugledne otočke novine Cronica Balear objavile su da je neimenovani tjelohranitelj izašao iz auta i ostavio druge zaposlenike slavnog nogometaša na mjestu događaja dok ne stigne policija.

Nije poznato kamo je portugalski reprezentativac krenuo, ali je viđen kako uživa sa svojom obitelji na superjahti Azimut Grande vrijednoj 5,5 milijuna funti koja je usidrena u Port Adrianu na jugozapadu Mallorce.

Izgleda da Cristiano iznajmljuje luksuznu vilu, koja se nalazi u blizini mjesta nesreće. Sudar se dogodio u ponedjeljak ujutro na maloj cesti u blizini bolnice Joan March u općini Bunyola.

Prema natpisima lokalnih novina, djelatnici osiguranja koji su čuvali automobil dok su čekali dolazak policije, učinili sve da znatiželjni mještani koji su shvatili da je Bugatti Ronaldov, prestanu fotografirati automobil.

Identitet osobe za volanom još nije otkriven, no poznato je da Cristiana Ronalda i njegovu obitelj u Cheshireu štite portugalski blizanci koji su služili kao vojnici s elitnom postrojbom specijalnih snaga u Afganistanu. Imenovani kao Sergio i Jorge Ramalheiro, a postali su dio portugalske jedinice bliske zaštite koja ima zadatak bdjeti nad političarima i sucima nakon služenja u Afganistanu. Nije poznato jesu li u nesreći sudjelovali Sergio ili Jorge Ramalheiro.

Španjolska policija potvrdila je jučer poslijepodne da nema informacija koje ukazuju na to da je Cristiano u tom trenutku bio u autu.

image

Cristiano Ronaldo

GLYN KIRK AFP

Jedan izvor je izjavio: ''Auto se zabio u zid, ali je nastala samo materijalna šteta, nitko nije ozlijeđen, a vozač je preuzeo punu odgovornost za ono što se dogodilo.''

Informacija o tome tko je bio za volanom i što se dogodilo upisana je u policijsku bazu podataka, a provest će se i daljnja istraga.

image
PHILIPPE LOPEZ/AFP/PROFIMEDIA PHILIPPE LOPEZ/AFP/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 21:10