vrijeme za druženje

Tina Walme i Marko Petrić ulovili su zadnje slobodne sate prije intenzivnih priprema za nastup na Dori!

Hektičan raspored ne ostavlja im dovoljno vremena da uživaju u međusobnom društvu, ali ovoga vikenda poznati je par pronašao nekoliko sati za sebe.

Plesačica Tina Walme i glumac Marko Petrić noviji su par na hrvatskoj javnoj sceni, a da su zajedno potvrdili su prošle godine kada su se zajedno pojavili na jednom eventu. Kako je Tina trenutno u pripremama za nastup na Dori, a Marko se bavi jednim projektom o kojem ne smije ništa otkrivati, nemaju puno vremena za druženje, ali su ga ove subote ipak našli.

Naši fotografi uhvatili su ih u centru Zagreba, gdje su nam otkrili što su odjenuli i kako će provesti naredne sate.

image

Tina Walme

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Tina je odjenula ono u čemu će joj biti najtoplije i najudobnije, a to je dugački teddy kaput u nježnoj ružičastoj boji, crna dolčevita, bijele hlače i šarene tenisice. Outfit je začinila crnom torbicom i sunčanim naočalama.

"Iskoristila sam subotnje popodne kako bi se odmorila od proba za Doru", izjavila je Tina koja je dio plesnog tima mladog kantautora Erica koji će nastupati na Dori.

Čitajte i: Popularna plesačica otkriva zašto joj je ovaj Dan zaljubljenih poseban i za koga priprema posebnu proslavu

image

Marko Petrić

TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Njezin dečko, glumac Marko Petrić, rekao nam je da je trenutno jako zaposlen i da nema vremena razmišljati o outfitima. "Obukao sam prvo što sam našao, a u pauzi od Dore družit ću se s djevojkom Tinom. Provest ćemo lijepo popodne", rekao je Marko.

U kariranom kaputu, koji je neizostavan klasik, smeđoj dolčeviti i trapericama izgledao je vrlo šik, moderno i bezvremenski, čemu su doprinijele i sunčane naočale s crvenim staklima.

Linker
09. travanj 2024 13:19