SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
RADOSNA VIJEST

Tik pred porođaj dobila je i prsten: Čestitke stižu na adresu para kojeg volimo

Otkako su se upoznali shvatili su da su srodne duše, ubrzo su začeli dijete, a sada, uoči poroda, svijetu su objavili da su i službeno zaručeni.

"Naša su srca ispunjena radošću i ne možemo biti sretniji što čekamo svoje prvo zajedničko dijete", stajalo je u zajedničkom priopćenju koje su za magazin People kojim su 38-godišnja glumica i plesačica Jenna Dewan i 43-godišnji glumac Steve Kazee svijetu objavili sretnu vijest, a ovih dana par ima još jednu objavu.

profimedia

U utorak su objavili zaruke s neodoljivom fotografijom na kojoj je prsten u prvom planu.

"Želim provesti život provesti s tobom, moje srce već imaš", napisao je Steve, dok je Jenna dodala da je najsretnija žena na svijetu.

Jenna i Steve su započeli romansu 2018. godine, nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji. Bila je to, kako se kaže, ljubav na prvi pogled. A mladi je i mnogima omiljeni slavni par, ubrzo poželjeo osnovati i obitelj.

Da je njihova veza vrlo brzo postala ozbiljna, glumac je otkrio još na Valentinovo, kad joj je putem društvenih mreža poručio: "Jenna, ne znam što sam učinio da sam zavrijedio tvoju ljubav, ali ću zauvijek biti zahvalan što su naši životi pronašli put jedan prema drugome".

Linker
18. travanj 2024 20:14