VELIKA ČAST

Tiger Woods primljen u Kuću slavnih, na svečanosti ga bodrile dvije najvažnije žene

Golferska legenda ovo veliko priznanje primio je u društvu kćeri Sam, sina Charlieja, majke Kultide i djevojke Erice Herman koji su ga bodrili iz prvih redova u muzeju na Floridi!

Poznatog igrača golfa Tigera Woodsa cijela je obitelj podržala kad je ovaj tjedan postao članom golferske Kuće slavnih uoči godišnjeg turnira Players Championship.

Ovo veliko priznanje primio je u društvu kćeri Sam, sina Charlieja, majke Kultide i dugogodišnje djevojke Erice Herman koji su ga bodrili iz prvih redova u muzeju na Floridi.

image

Tiger Woods s kćerkom Sam Alexis Woods

SAM GREENWOOD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Život Tigera Woodsa kao film: Od golferskog čuda od djeteta, do sunovrata u porocima - i nazad

Bivša menadžerica restorana i slavni igrač golfa u javnosti su se prvi put zajedno pojavili na Presidents Cupu u New Jerseyju u rujnu 2017., a uz njega je bila i kad je osvojio Masters turnir 2019. A osim Woodsa koji je u sretnoj vezi s Ericom već šest godina, s njom se dobro slažu i njegova djeca iz braka s Elin Nordegren.

image

Na svečanosti ga je bodrila cijela obitelj

SAM GREENWOOD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Liječnici se bore da mu spase noge: Tiger Woods teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

"Činjenica da je otac pomogla mu je da ostane usredotočen na svoj oporavak (nakon teške prometne nesreće u veljači 2021. u kojoj je skoro izgubio nogu)", rekao je izvor za PEOPLE.

"Povremeno mu je bilo jako teško i psihički i fizički. Zbog ozlijede noge trpio je iznimnu bol. No on je borac i u skladu s tim se oporavio", zaključio je izvor za proslavljenog golfera čiji 18-godišnji sin ide njegovim stopama te je s njim nastupao na svom drugom PNC prvenstvu u prosincu prošle godine. Unatoč njihovoj impresivnoj izvedbi, John Daly i njegov 18-godišnji sin John Daly II na kraju su pobijedili za dva udarca tijekom natjecanja u golf klubu Ritz-Carlton u Grande Lakesu u Orlandu.

Linker
25. travanj 2024 06:48