HRT
nova postava

'The Voice' bez Indire, Tonyja i Jacquesa: Poznat je novi žiri, od starih ostaje samo Ivan Dečak

Sve je spremno za početak snimanja treće sezone popularnog HRT-ovog showa The Voice koji će se početi emitirati u subotu 7. prosinca. Poznato je da u žiriju više nećemo gledati Indiru Levak, Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka, već će uz Ivana Dečaka sjediti tri druga velika glazbena imena.

Za sudjelovanje u trećoj sezoni najpopularnijega glazbenog talent showa 'The Voice', prijavilo se preko dvije tisuće kandidata, a samo 79 ih je nakon dva kruga predizbora dobilo poziv da sudjeluje na snimanju Audicija. Oni će se boriti za okret nove mentorske ekipe i razdoblje učenja s izabranim mentorima.

Mentori treće sezone su Massimo Savić, Ivana Vrdoljak Vanna, Davor Gobac i Ivan Dečak koji ne kriju uzbuđenje zbog vrlo skorog početka snimanja emisija i okupljanja svojega 10-članog tima natjecatelja, najavio je HRT na konferenciji za medije.

Zagreb, 021019.
Prisavlje.
HRT.
Press konferencija The Voice i predstavljanje mentora.
Sudjeluju Massimo, Ivan Decak, Vanna, Davor Gobac.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
CROPIX
Massimo, Ivan Dečak, Vanna, Davor Gobac

Uzbudljivi trenuci audicija su i borbe mentora za ulazak pojedinih natjecatelja u njihov tim. Ako se više mentora okrene nekom kandidatu, mentori se bore za njegovu naklonost. Konačna odluka o izboru je na natjecatelju. Audicije će u trećoj sezoni, poručuju iz HRT-a, biti još napetije jer će uz natjecatelje u studiju biti i njihova pratnja – obitelj i prijatelji. U prve dvije sezone oni su audicijski nastup pratili iza pozornice, a sada će biti u studiju. Natjecatelji će ih vidjeti i zajedno će u istom prostoru proživljavati najnapetije trenutke.

Zagreb, 021019.
Prisavlje.
HRT.
Press konferencija The Voice i predstavljanje mentora.
Sudjeluju Massimo, Ivan Decak, Vanna, Davor Gobac.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX
Massimo, Ivan Dečak, Vanna, Davor Gobac

Nakon pet emisija Audicija, počinje rad i priprema natjecatelja za sljedeću fazu, za Nokaute. Tri su emisije Nokauta, i samo šest kandidata ide dalje u svakom timu. Uzbudljivost je Nokauta i u činjenici da neki kandidati prolaze izravno, a neki će se morati dodatnom izvedbom boriti za prolazak dalje.

Po šest natjecatelja u svakom timu ući će u jednu emisiju Dvoboja u kojima natjecatelji pjevaju u duetu i bore se za prolazak u emisije Uživo. U ovoj fazi mentori preotimaju i po jednog natjecatelja iz ostalih timova. Tako u emisije Uživo ulaze s po tri natjecatelja iz svojega i jednim iz nekog od ostalih mentorskih timova.

U prvoj emisiji natjcat će se 16 kandidata, u svakom timu po četiri. Na kraju prve emisije svakom će mentoru preostati po dva natjecatelja jer će jednoga izabrati oni sami, a jednoga gledatelji. U drugoj emisiji uživo samo će gledatelji odlučiti o četiri imena koja ćemo gledati u velikom finalu, 22. veljače iduće godine.

Linker
14. travanj 2024 16:06