Nije im bilo suđeno

Teški dani za zvijezdu Pulp Fictiona, potpisala je i četvrti razvod braka

Njezin uskoro bivši suprug, investicijski bankar Todd Morgan podnio je zahtjev za razvod, a podjele imovine neće biti jer su potpisali predbračni ugovor.

Američka glumica Rosanna Arquette ponovno je solerica. I zvijezda filma Ubojica mekog srca te njezin uskoro bivši suprug, investicijski bankar Todd Morgan, već su u zrelim godinama (on je 12 godina stariji) kad parovi ne odustaju olako od braka. Stoga je malo kome jasno što ga je nagnalo da 24. veljače, na Višem sudu u Los Angelesu, podnese zahtjev za razvod? Čini se da ne žive zajedno od 1. siječnja ove godine, piše E!Online, a nepomirljive razlike navedene u sudskim dokumentima, ne otkrivaju zašto se on želi razvesti. U podnesku Todda Morgana stoji da je zatražio od suda ukidanje mogućnosti za dodjelu bračne potpore bilo kojoj strani. Tvrdi da su potpisali predbračnim ugovorom definirali osobnu imovinu, odnosno sve što posjeduju i u skladu s potpisanom, neće je dijeliti. Njezin predstavnik za medije nije potvrdio napise o razvodu, pa zasad nije poznato hoće li glumica, kojoj karijera posljednjih godina stagnira dok on dobro zarađuje, pokušati osporiti predbračni ugovor.

Čitajte i: Ispovijest milijarderke o razvodu od Billa Gatesa: ‘Bila sam bolesna od laži‘

Nekad sretan par zaručio se 2011. godine, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Malibuu dvije godine kasnije. Među uzvanicima bio je mladenkin brat, glumac David Arquette, bivši suprug zvijezde serije Prijatelji, Courteney Cox, te glumačko-glazbena diva Barbara Streisand.

image

Todd Morgan i Rosanna Arquette

RYAN MILLER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Samozatajni milijunaš je osnivač i izvršni direktor investicijske tvrtke Bel Air Investment Advisors i jedan od partnera losangeleške podružnica bankarskog diva Goldman, Sachs & Co., dok je glumica poznata po ulogama u filmovima Duboko plavetnilo i Pulp Fiction.

Ovo joj je već četvrti razvod: prvi suprug bio joj je redatelj Tony Greco. Razveli su se 1980., nakon samo godinu dana braka. Skladatelj Jamesom Newtonom Howardom postao je suprug broj dva: i od njega se 1987. razvela poslije godinu dana braka. Kalifornijski restorater John Sidel postao joj je početkom 90-ih, treći suprug: za razliku od prethodnih, taj brak je potrajao šest godina. Dobili su kćer Zoe, danas odraslu mladu ženu, piše Page Six. Kad se zaljubila u bankara, činilo se da bi ta ljubav mogla potrajati. Djelovali su kao par koji se sjajno nadopunjuje.

image

U braku s Johnom Sidelom dobila je kćer Zoe

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"On dobro, čvrsto, divno ljudsko biće. Nije glazbenik, nije umjetnik, on je biznismen i mi imamo iste vrijednosti", rekla je glumica 2018. za magazine People. Pokazalo se da se i ta ljubav, poslije osam i pol zajedničkih godina, nažalost našla u slijepoj ulici.

Linker
14. travanj 2024 20:36