Profimedia, AKM-GSI
Borba s rakom dojke

Teški dani glumice nakon druge kemoterapije: Selfie nakon kojeg se svatko zamisli

Prije mjesec dana na društvenim mrežama Twitter i Instagram podijelila je potresno pismo u kojem je otkrila kako boluje od raka dojke. Televizijska glumica je ponovno dio svoje borbe odlučila podijeliti s obožavateljima objavivši fotografiju iz bolnice.

Jednu od najplaćenijih televizijskih glumica Julia Louis-Dreyfus (56), dan nakon što je osvojila rekordnu osmu nagradu Emmy, dočekao je hladan tuš - dijagnosticiran joj je rak dojke. Svoj šok podijelila je s bližnjima, ali i brojnim obožavateljima na društvenim mrežama na kojima je objavila potresno pismo. Odlučna u borbi, gotovo mjesec dana nakon prve objave, glumica je ponovno iskoristila društvenu mrežu Instagram kako bi pokazala obožavateljima da se bori poput lavice. Objavila je selfie iz bolnice, nakon odrađene druge runde kemoterapije, ispod kojeg je napisala: "Kemo #2 gotova: Ne zaje****** se ovdje." Uz te riječi dodala je i stihove hita Katy Perry iz 2013. godine "ROAR" te se američkoj pjevačici zahvalila na pjesmi koja joj podiže raspoloženje u teškom razdoblju života.

Svojim objavama podsjeća obožavateljice diljem svijeta o važnosti redovitih liječničkih pregleda ili barem samopregleda. "Jedna od 8 žena oboli od raka dojke. Danas sam ja ta. Dobre vijesti su što imam predivnu podršku i brižne ljude među obitelji i prijateljima te fantastično osiguranje preko sindikata. Loše vijesti su da nisu sve žene sretnice kao ja, pa hajdemo se boriti protiv raka i učiniti zdravstvenu zaštitu za sve stvarnošću" napisala je 56-godišnjakinja krajem rujna.

Glumica poznata po ulogama u serijalima "Veep" i "Seinfeld" ima podršku supruga Brada Halla (59) s kojim je u braku već 30 godina te sinova Henryja i Charlesa, a brz oporavak poželjeli su joj i bivši potpredsjednik SAD-a Joe Biden, političarka Hillary Clinton, glumačke kolegice Lena Dunham, Debra Messing i Anna Kendrick te voditeljica Ellen DeGeneres.

Actress and comedian Julia Louis-Dreyfus arrives at 'The Late Show with Stephen Colbert' in NYC wearing a black trench coat
<P>
Pictured: Julia Louis-Dreyfus
<B>Ref: SPL1268485  210416  </B><BR/>
Picture by: Fortunata / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Fortunata / Splash News

Linker
20. travanj 2024 08:54