Koktel kaosa

Teške posljedice razvoda! Miley Cyrus ponovno na dnu: ‘Sada konačno shvaćam što mi se događa‘

Iako je u jednom intervjuu izjavila da ne plače za bivšim dečkima, slavnu pjevačicu je jako dotukao razvod od mlađeg brata Chrisa Hemswortha.

Pjevačica Miley Cyrus nikada nije krila da ima razne ovisnosti, među kojima i onu o marihuani te alkoholu. Nedavni razvod od Liama Hemswortha, čini se, dotukao ju je više nego bi možda priznala. Međutim, u showu "New Music Daily with Zane Lowe" kći country pjevača Billy Raya Cyrusa otkrila je da je u posljednjih par mjeseci ponovno pokleknula pred alkoholom, ali u svemu ima i nešto dobro.

"'Pala' sam tada, ali mogu ponosno reći da sam već dva tjedna trijezna. Mislim da sam konačno uspjela prihvatiti što mi se događa. I shvatila sam da ne smijem biti ljuta na sebe, nego se upitati: 'Što mi se dogodilo?'", rekla je.

Koktel kaosa

Dodala je da ima veliki problem s umjerenošću i da vjeruje kako svatko treba učiniti ono što je najbolje za njega. Ipak, priznala je da je alkohol tjera na impulzivno ponašanje.

"Nemam problem s pićem. Imam problem s odlukama koje donosim kad sam pod njegovim utjecajem", zaključila je pjevačica koja posljednje tri godine zove "koktelom kaosa svog života". U tom periodu nekoliko se puta rastajala i ponovno ulazila u vezu s Hemsworthom, da bi se sada već bivši par vjenčao u tajnosti i rastao nakon manje od godinu dana braka.

Prije nego su se zauvijek razišli, vatra im je 2018. progutala luksuzni dom u Malibuu gdje su zajedno živjeli. "Bili su ovo pretužni dani. Ovo je ostalo od moje kuće", napisao je tada Liam Hemsworth uz fotografiju potpuno spaljenog doma, od kojeg je ostao samo jedan dimnjak i natpis riječi 'ljubav'. Iako je ova tragedija isprva spojila njega i zaručnicu Miley Cirus, nakon čega su se ubrzo i vjenčali - vrijeme je pokazalo da je i od njihove ljubavi ostao samo pepeo.

Hemsworth, međutim, nije ponovno dao izgraditi kuću već ju je prodao za 3,6 milijuna dolara, a prema podacima dostupnima u zemljišnim knjigama Los Angelesa, kupoprodaja je izvršena 13. listopada.

Povuci, potegni veza

Liam i Miley upoznali su se još 2009. godine na snimanju zajedničkog filma te se na setu i zaljubili. U vezu su ušli 2010. te su je nekoliko puta prekidali. Ipak, nisu dugo mogli jedno bez drugog. Zaruke su pale 2012., ali su ih poslije otkazali. Vijest da su ponovno zajedno objavili su u listopadu 2016. te su se dvije godine kasnije i vjenčali te potom rastali.

Šuškalo se da su prekinuli zbog nepremostivih razlika, no Liam je Miley spočitavao nevjeru. Naime, na društvenim mrežama vidio je objavu njezinog poljupca s Kaitlynn Carter u Italiji. Zbog toga se osjećao užasno i shvatio je da mu je brak propao.

Linker
27. studeni 2023 20:28