Felipe Ramales / Splash News
ON NEMA KOMENTARA

Teške optužbe na račun modnog moćnika s kojim Jennifer Lopez surađuje: 'On zlostavlja žene'

Optužbe su stigle u vrijeme velikog partyja brenda Guess na kojem se s optuženim osnivačem družila pjevačica Jennifer Lopez, ne osvrćući se na nova saznanja.

Model Kate Upton prozvala je brend Guess zbog kreativnog direktora i jednog od suosnivača modne kuće, a koji navodno koristi svoju poziciju kako bi zlostavljao žene.

- Razočaravajuće je što jedan kultni ženski brend i dalje drži Paula Marciana kao kreativnog direktora – napisala je 25-godišnjakinja i dodala kako "mu se ne bi smjelo dopuštati da koristi svoju moć u modnoj industriji kako bi seksualno i emocionalno zlostavljao žene". Te poruke objavila je na svojem Twitter profilu istu večer kada se u Los Angelesu održavao party popularnog brenda kojim su najavili novu liniju za proljeće ove godine, a među uzvanicima je bila i pjevačica i glumica Jennifer Lopez, zvijezda njihove posljednje modne kampanje. Na proslavu je bila pozvana i Kate Upton, koju je Marciano svojedobno istaknuo kao model s kojim mu je bilo najljepše raditi, ali se ona odlučila ne pojaviti, već putem društvenih mreža progovoriti o njegovom ponašanju. Uskoro nakon objave stigle su dodatne optužbe, ali i zahvale drugih modela na njezinoj hrabrosti da napokon razotkrije moćnika modne industrije.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 31:  Jennifer Lopez at the Guess Spring 2018 Campaign Reveal starring Jennifer Lopez on January 31, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Rachel Murray/Getty Images for Guess, Inc.)
Getty Images for Guess, Inc.
Jennifer Lopez stigla na predstavljanje kampanje

Splash News/GUESS
Jennifer Lopez je nova zvijezda kampanje brenda Guess

Paul Marciano (66) je s braćom osnovao Guess Jeans 1981. godine, a od 2015. godine je član uprave te kreativni direktor. Upton je bila zvijezda nekoliko kampanja modne kuće Guess, a najavila je kako će ispričati cijelu svoju priču pa se pretpostavlja kako je upravo ona bila jedna od njegovih žrtava.

Splash News
Paul Maricano pojavio se na partyju, ali na optužbe se nije ni osvrnuo

Linker
18. travanj 2024 02:07