Nije sve kako se čini

Teška cijena slave! Glumica otkrila vrlo traumatično iskustvo koje ju ne napušta ni nakon 20 godina glume

Iako se čini da su slavne zvijezde samopouzdane i čvrste, nitko zapravo ne zna s kakvim se ‘demonima‘ bore duboko u sebi. Iako ima veliko iskustvo u filmskom i svijetu showbizza, Amanda Seyfried još uvijek suočava s nesigurnostima.

Američka glumica Amanda Seyfried u svom glumačkom životopisu ima poduži popis uspješnih uloga. U filmskoj svijetu je dva desetljeća, a među njezinim prvim ulogama je ona u hit tinejdžerskom filmu 'Mean Girls' koji možemo gledati iznova i iznova.

Iako već ima podebljeg iskustva s filmskom industrijom i medijima, Amanda priznaje da se još uvijek suočava s napadima tjeskobe i panike jer je u holivudskom središtu pozornosti.

"Kad bih morala opisati napad panike, rekla bih da je sličan osjećaju kao da morate birati između života i smrti", rekla je gostujući u showu "The Today Show".

Čitajte i: Još jedna beba u Hollywoodu: Glumica na zaista poseban način objavila da je rodila drugo dijete

"Vaše tijelo se ili bori ili bježi. Navala endorfina i osjećaj pražnjenja koji ostaje nakon napada panike tako su specifični. Jednostavno vam je laknulo i vaše se tijelo na neki način oporavilo. To je tako bizarno jer je fiziološko, ali započinje u vašoj glavi", ispričala je glumica.

Također je objasnila kako se borila s time da pokaže ljudima da je "normalna", rekavši da nema nikoga tko bi ju budio s doručkom u krevetu niti nema osobnog vozača.

Intervjue odrađuje kod kuće

Inače, Seyfried i njezin suprug i kolega Thomas Sadoski prošle su godine dobili drugo dijete - glumica je rodila sinčića Thomasa koji je napunio šest mjeseci. Par, koji se vjenčao u ožujku 2017., još ima četverogodišnju kći Ninu s kojom je bila već devet mjeseci trudna kada su stali pred oltar.

Za časopis Porter Edit tada je otkrila zašto se odlučila na vjenčanje u visokom stupnju trudnoće.

"Zaista sam htjela da imamo burme na rukama kad stignemo u bolnicu. Što bi bilo da je nešto pošlo po krivu, a da on nije bio moj službeni suprug?", rekla je glumica.

S dolaskom drugog djeteta, priznala je kako se mora svojski potruditi da sve stigne napraviti pa intervjue odrađuje kod kuće, no sve se isplati zbog djece.

Čitajte i: Poznata glumica otkrila zašto je odlučila stati pred oltar u devetom mjesecu trudnoće

Glumica je svoju kćer potpuno udaljila od društvenih mreža. U intervjuu za Entertainment Tonight progovorila je o tome kako je odlučila što podijeliti na svom Instagramu, a što ne.

image
Amandin suprug Thomas Sadoski, kći i njihov pas u šetnji.
LRNYC/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Ne objavljujem njezino lice, ali dopustit ću joj, kada odraste, da ona sama odluči što mogu objaviti. No, ne mogu ne podijeliti kakve razgovore vodim s njom. Nekada su toliko bistri da je zastrašujuće, ali su i smiješni u isto vrijeme. Obožavam to i ako ću išta podijeliti s javnošću, to će biti to", ispričala je Amanda.

Linker
20. travanj 2024 11:36