Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX / CROPIX
Tjedni terapija

Teška borba s opakom bolešću autorice koja je pisala hitove za Severinu, Olivera, Mišu...

Autorica pjesama koje su pjevale najveće zvijezde u regiji, među kojima su i brojna hrvatska imena, bori se s teškom bolešću.

Poznata autorica mnogih hitova regionalnih izvođača, Marina Tucaković, liječi se na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, piše srpski Telegraf.

Na liječenju je već nekoliko tjedana, a boluje od opake bolesti te je stanje najpoznatije srpske autorice prilično loše. 'Svi na Institutu se maksimalno trude pomoći Marini i maksimalno joj olakšati teške dane i bitku za život. Trenutno prima terapiju i javnost se nada da će ‘big mamma srpske estrade’, kako joj tepaju, pobijediti bolest', rekao je Telegrafov sugovornik.

Za hrvatskog glazbenika Olivera Dragojevića je Tucaković napisala pjesmu 'Što to bješe ljubav', a za Mišu Kovača 'Malo mi je jedan život s tobom', 'Duša mi je prazna', 'Niko ne zna, kako mi je' i 'Svi pjevaju, ja ne čujem'. I veliki Severinini hitovi nose njezin potpis: 'Gas gas', 'Gade', 'Mrtav bez mene' i 'Tridesete'.

Marina Tucaković rođena je 4. studenog 1953. godine u Beogradu, gdje je završila Ekonomski fakultet. Prvi hit koji je napisala bio je "Dodirni mi kolena", za grupu Zana.

Pisala je i za Cecu Ražnatović, Jelenu Karleušu, Acu Lukasa, Zdravka Čolića, Lepu Brenu, Anu Nikolić, Seku Aleksić, Daru Bubamaru, Harisa Džinovića i druge.

Linker
25. travanj 2024 02:39